Действительно ли на кухне нужен вакуумный упаковщик?

25.05.21
Чи справді на кухні потрібний вакуумний пакувальник?

На будь-якій сучасній кухні є потреба правильно обробляти та зберігати продукти, щоб вони залишалися свіжими та не втрачали своїх корисних властивостей. Це стосується свіжих продуктів, овочів, м`яса, сиру, ковбас, замороженої продукції, кулінарних заготовок тощо.

При зберігання в холодильнику, відкрита продукція втрачає вологу, піддається впливу кисню, який викликає біохімічні зміни, сприяє розвитку мікроорганізмів, що ззовні призводить до зміни кольору продукту та структури (потемніння..). Тому на кухні виникає потреба у вакуумномупакувальнику.

Вакуумування – це процес, при якому запакована продукція зберігається без кисню, відбувається відкачування кисню з упаковки. Даний пристрій дозволяє за декілька хвилин завакуумувати будь-які продукти та тривало їх зберігати у відповідності до рекомендацій для кожної продукції (дивіться табличку на  сайті компанії Ексіда  www.exida.ua у розділі Статті).Купівля вакуумного пакувальника річ не складна. Так як принцип роботи вакууматорів різних брендів та торгових марок доволі однаковий та простий.До основних переваг вакуумпакувальногообладнання слід віднести:

  1. створення атмосфери, що сповільнює розвиток мікроорганізмів
  2. будь-які продукти, які Ви запакуєте не засохнуть, не змінять свого зовнішнього вигляду
  3. захист від сторонніх запахів, тому в холодильнику можна зберігати різні продукти без остраху
  4. збереження смаку запакованого у вакуум будь-якого продукту
  5. збереження корисних властивостей
  6. економія місця у холодильнику, що також є актуальним
  7. зустрічається опція маринування
  8. герметична упаковка.

Для роботи з вакуматором необхідні вакуумніпакети або пластикові контейнери для вакуумування.Але зверніть будь-ласка увагу на такі речі:

• Економимо на витратних матеріалах. Зустрічаються 2 типу побутових вакуматорів.

Один тип працює з гладкимивакуумнимипакетами, інший з гофрованими або рифленимивакуумнимипакетами. Нажаль, універсальних вакуумників поки не існує у світі. Вартість гофрованих вакуумних пакетів за 1 штуку буде коштувати майже в 2 рази дорожче від вартості гладкого вакуумного пакету. Але гофровані вакуум пакети можна придбати маленькими партіями (від 100 штук в 1 упаковці), а гладкі вакуумні пакети дуже часто в 1 упаковці 500 штук. Тому зважайте на такий важливий у подальшому факт.

Беручи до уваги, сучасний стрімкий ритм життя, який зробив популярним таке кухонне обладнання, багато виробників виробляють гарні, якісні, функціональні моделі, тому вибір у покупця дуже широкий. В залежності від властивостей Вашої кухні, Ви можете обирати саме те, що Вам потрібно.

Ви можете бути впевненими, що апарати для вакуумного пакування стають вже незамінними помічниками на кухні за доступними цінами.

Профитекс

Реклама

Поставщик недели

Эксида

Эксида

Профессиональное упаковочное оборудование и аксессуары

Рекомендуем

Restoran.UA – Всё о ресторанной жизни Киева

Реклама

Правый нижний 240x400