Белый дом

Sous-Vide в пароконвектомате. Миф или реальность?

19.09.19
Sous-Vide у пароконвектоматі

Нещодавно, один наш клієнт поставив нам питання — як у пароконвектоматі можливо готувати продукти технологією Sous-Vide, якщо приготування потребує великої кількості води?

Sous-Vide - техніка приготування їжі, в якій продукт запакований під вакуумом у пакет та готується при низькій, чітко контрольованій, температурі (зазвичай +55...+60°C). Традиційно таке приготування проходить у водяній бані.

На сьогоднішній день технології зробили крок вперед у приготуванні способом Sous-Vide, і тепер воно доступно й у пароконвектоматах.
Distform Mychef (@mychefteam) - іспанський виробник професійного обладнання, якість та функціонал якого випереджає своїх конкурентів.
Саме у цих печах функція Sous-Vide відпрацьовує на 5 з величезним.

Піч має функцію TSC - підвищений контроль точності температури (відхилення до 0,2°C), що дозволяє чітко приготувати їжу саме на тій температурі, на якій потрібно.
Приготування проходить не на водяній бані, а на паровій, що ніяк не впливає на якість кінцевого продукту, а зручність приготування підвищується в рази.
А шефи які володіють цими печами повністю відмовилися від класичних водяних ванн і готують технікою Sous-Vide тільки у пароконвектоматі.

Ці печі є в наявності у нас і побачити їх можна у нашому шоурумі за адресою Київ, вул. Сирецька 9, БЦ Маяк.
По більш детальній інформації звертайтесь до нас за номером: +38 (044) 586 41 14

Profitex - вибір професіоналів

Sous-Vide у пароконвектоматі

Профитекс

Реклама

Предложение недели

Поставщик недели

Посуда-Сервис

Посуда-Сервис

Посуда для дома, кафе, баров и ресторанов

Рекомендуем

Restoran.UA – Всё о ресторанной жизни Киева

Реклама

Правый нижний 240x400