Белый дом

29-30 октября: мастер-класс «Путешествие по Италии»

30.10.20

29-30 жовтня: майстер-клас «Подорож по Італії»

В період, коли кордони і подорожі обмежені, компанія Profitex на Bakery HUB пропонує гастрономічно відвідати Італію з її найпопулярнішими, найсмачнішими та найпотаємнішими хлібними традиціями. Наші професійні експерти, які тривалий час досліджували і вивчали всі тонкощі майстерності та секрети італійських умільців, не одноразово гостюючи та переймаючи досвід у них, готові поділитися всіма надбаннями та знаннями на нашому майстер – класі на Bakery HUB у жовтні.

Спікери: Ігор Леврешин, Сергій Бариловський, Віталій Пархомець, Віта Козар.

Спеціальний гість  — Giuseppe IROLLO  — піцейоло ресторану «Napule», що  відкриє СЕКРЕТИ СПРАВЖНЬОЇ НЕАПОЛІТАНСЬКОЇ ПІЦИ.

День перший

Ігор Лаврешин покаже як готувати одні із найсмачніших у світі  — святкову італійську випічку – Панеттоне та Пандору. 

Разом із Сергієм Бариловським ми заглянемо

  •  в провінцію Абруццо, де навчимося пекти хліб Аквіла; 
  •  в провінцію Тоскани і пізнаємо всі секрети приготування їх національного хліба Тоскано; 
  •  в провінцію Лаціо і приготуємо хліб Дженцано; 

 дізнаємося тонкощі приготування італійського хліба Бокато(бокатта);

 і звичайно, розглянемо багатий спектр Фокачча для обідів і не тільки …   

День другий 

Віта Козар та Віталій Пархомець проведуть фундаментальне навчання з випікання справжньої італійської піци і не тільки. 

 Так, кожен учасник зможе дізнатись, що тісто піци вимагає до себе особливої уваги і турботи, зануритись в її біохімічний світ, пізнати всі тонкощі створення начинки для піци, а головне освоїти правильне приготування основи для піци, адже саме це – основа дійсно смачної та корисної піци. 

 Віта та Віталій, розкажуть про секрети випічки, дозрівання, замісу тіста для справжньої італійської піци.

 Разом із Джузеппе та нашими професійними технологами ми приготуємо різноманітні традиційні піци   — на дріжджах і заквасках, з використанням підходу breadpairing в начинці  — класична «Маргарита», «Маринара» , «Пепероні», «Фунгі», «Кальцоне», «4 сири» та інші. 

Приготування піци  – це ціла філософія і науковий підхід до молекул борошна і води …, який учасники майстер – класу зможуть розглянути максимально детально.

Окрім цього, ми маємо ще багато приємних сюрпризів, а наші спікери підготували ще багато справжніх секретів та дійсно національних італійських «родзинок» створення найкращої традиційної випічки.

Вартість участі (2 дні): 1 800 грн

тривалість: 2 дні з 10:00 до 18:00;
місце проведеннялокація Gastro Hub Bakery, Київ, Ринок Столичний (Велика Кільцева, 110-А).

У вартість входить: участь у практичному майстер – класі, 16 годин живого спілкування із спікерами, демонстрація технологій хлібовипікання, море позитиву та нових знать і звичайно, дегустації.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь за телефоном +38 050 494 47 95 або на e-mail  — office@bakeryhub.com.ua.

Профитекс

Реклама

Новый поставщик в каталоге

HotMax

HotMax

Интернет магазин пищевого оборудования для баров, кафе и ресторанов

Предложение недели

Поставщик недели

Технофуд

Технофуд

Тепловое, кухонное, холодильное, торговое оборудование для ресторанов, кафе, баров

Рекомендуем

Restoran.UA – Всё о ресторанной жизни Киева

Реклама

Правый нижний 240x400