Белый дом

Новини Новини HoReCa.UA

Шокери від ColdLine: MODI

Шокери від ColdLine: MODI

01.10.2019

ColdLine - італійський виробник холодильного обладнання зі світовим ім'ям, а MODI - багатофункціональні шафи шокового замороження по дуже приємним цінам

Майстер Класи від Віти Козар і Вадима Рачка на стенді PROFITEX на виставці FoReCh

Майстер Класи від Віти Козар і Вадима Рачка на стенді PROFITEX на виставці FoReCh

19.09.2019

Запрошуємо Вас відвідати серію Майстер Класів від Віти Козар і Вадима Рачка, яка відбудеться на стенді PROFITEX на виставці FoReCh 25-27 вересня за адресою МВЦ, Броварський проспект 15

Sea Pearl - колекція-перлина від Cosy & Trendy

Sea Pearl - колекція-перлина від Cosy & Trendy

19.09.2019

Складається колекція з виробів чотирьох форм: круглої, овальної, прямокутної і трикутної

Колекція Твіст від компанії Pradex

Колекція Твіст від компанії Pradex

11.09.2019

Із закінченням літнього сезону багато хто задається питанням, що робити з вуличними меблями?

BLACK GRANITE - посуд для професіоналів з армованого алюмінієм порцеляни

BLACK GRANITE - посуд для професіоналів з армованого алюмінієм порцеляни

07.09.2019

Гіперсучасні форма, унікальний стиль, висока ударостійкість порцеляни, універсальність і функціональність - все це додасть нові відтінки сервіровці вашого столу

Акція від компанії PRO) MASTER

Акція від компанії PRO) MASTER

07.09.2019

Знижка до 25% на засоби для прибирання!

Акція від компанії «Pradex»

Акція від компанії «Pradex»

21.08.2019

Компанія Pradex запускає літню акцію. На весь асортимент продукції - 15%

Унікальна колекція Copernico поверне вас в мідне століття!

Унікальна колекція Copernico поверне вас в мідне століття!

20.08.2019

Ця креативна лінійка посуду розроблена, щоб засліплювати і вражати уяву і максимально перетворити кулінарні шедеври ресторану.

Статті

Яка форма для випічки краще?

Яка форма для випічки краще?

01.10.2019

Як вибрати найбільш підходящий для себе і своєї кухні варіант і за якими критеріями визначити якість товару читайте далі

Sous-Vide у пароконвектоматі. Міф чи реальність?

Sous-Vide у пароконвектоматі. Міф чи реальність?

19.09.2019

Sous-Vide - техніка приготування їжі, в якій продукт запакований під вакуумом у пакет та готується при низькій, чітко контрольованій, температурі

Обладнання для кейтерингу

Обладнання для кейтерингу

19.09.2019

Кейтеринг - це не тільки спосіб доставки харчування відвідувачам заходів і урочистих прийомів, це і забезпечення обідами співробітників компаній, що працюють в офісах, розташованих поруч з рестораном

Як вибрати каструлі для професійної кухні

Як вибрати каструлі для професійної кухні

11.09.2019

Які каструлі вибрати? Це питання нечасто приходить в голову сантехніку або зварнику

Стіл виробничий з нержавіючої сталі

Стіл виробничий з нержавіючої сталі

07.09.2019

Зручний, практичний і функціональний обробний стіл потрібен на кожній кухні в будь-якому закладі громадського харчування

Яка форма для випічки краще?

Яка форма для випічки краще?

07.09.2019

Як вибрати найбільш підходящий для себе і своєї кухні варіант, і за якими критеріями визначити якість товару, читайте далі

Майстер-класи

Телятина по-міланськи - вишуканий варіант стріт фуду

Телятина по-міланськи - вишуканий варіант стріт фуду

01.10.2019

Джанлука Томасі (Gianluca Tomasi) закінчив Професійний готельний інститут Recoaro Terme, де відразу продемонстрував талант до кулінарного мистецтва

Рецепт хумус з гречки від Дар'ї Гросицько'ї

Рецепт хумус з гречки від Дар'ї Гросицько'ї

03.09.2019

Сьогодні, спеціально для рубрики #technochef Дар'я Гросицька, бренд-шеф компанії CMYK ingredients, приготувала нетривіальний рецепт хумуса з гречки

Рецепт від Дмитра Руденко - карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі

Рецепт від Дмитра Руденко - карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі

20.08.2019

Сьогодні в рубриці #technochef Дмитро Руденко - бренд-шеф мережі ресторанів "Mamamia!" поділиться з нами рецептом карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі

Ідеальні рожеві каннолі від Вівіани Варезе

Ідеальні рожеві каннолі від Вівіани Варезе

07.08.2019

Вафлі та каннолі можуть бути використані не лише як прикраси, але і як головні герої десерту, якщо вони виготовлені кухарем, уважним як до якості, так і до інновацій...

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

09.10.2018

Чому ribeye? На це питання є, мінімум, дві відповіді

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

26.10.2017

Гарбуз - головний герой жовтня, і не тільки тому що є головним атрибутом Хеллоуїна. Ділимося рецептом солодкого гарбузового мусу з шоколадно-горіховим Брауні. Буде страшно смачно!

Профитекс

Реклама

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400