Новини Новини HoReCa.UA

Фінал Національного відбору Bocuse d'Or

Фінал Національного відбору Bocuse d'Or

05.12.2021

Bocuse d'Or – світовий чемпіонат кухарів, що проводиться кожні 2 роки

Поліпшена модель Softcooker Sirman

Поліпшена модель Softcooker Sirman

02.12.2021

Sous vide – це техніка приготування, в якій використовується точний контроль температури для досягнення стабільних результатів ресторанної якості

Миючі засоби для професійного обладнання

Миючі засоби для професійного обладнання

11.10.2021

Посудомийні машини отримали широке застосування не в побуті - першими відчули користь цього обладнання підприємці

Упаковка в'яленого м'яса

Упаковка в'яленого м'яса

04.09.2021

При упаковці в'ялених продуктів виникає ряд складнощів

Що вибрати: побутову чи професійну посудомийну машину

Що вибрати: побутову чи професійну посудомийну машину

04.09.2021

Чому побутовій техніці немає місця в професійних приміщеннях для миття посуду

Космічні переваги при купівлі обладнання TOLON

Космічні переваги при купівлі обладнання TOLON

30.04.2021

Чому пральні машини TOLON можна назвати «космічної технікою?»

Вакуумні пакети від компанії Ексіда

Вакуумні пакети від компанії Ексіда

27.02.2021

Вакуумні пакети з євро-підвісом для пакування ковбасних виробів (напівкопчених, варено-копчених, сирокопчених, копченостей та ін.)

Колекція Color tea від Genware та Ал-груп

Колекція Color tea від Genware та Ал-груп

25.01.2021

Яскраві кольори зараз в тренді!

Статті

Як вибрати вакууматор

Як вибрати вакууматор

01.02.2022

Зменшення кількості харчових відходів та уникнення псування продуктів важливі для будь-якого закладу громадського харчування, і використання вакуумного пакувальника – чудовий спосіб досягти цього!

Переваги пароконвектоматів Giorik

Переваги пароконвектоматів Giorik

29.12.2021

Італійський виробник пароконвектоматів Giorik провів навчання для команди Технофуд: ми вивчили всі переваги та особливості обладнання.

Індукційний нагрів в сфері пакувального бізнесу і пакувальної промисловості

Індукційний нагрів в сфері пакувального бізнесу і пакувальної промисловості

04.09.2021

Индукционное ущільнення кришки є поширеним і популярним у серйозних, відповідальних виконавців методом закупорювання різноманітної продукції

Поради по зберіганню завакуумірованних продуктів

Поради по зберіганню завакуумірованних продуктів

06.08.2021

Для правильного зберігання продуктів у вакуумі ми завжди рекомендуємо використовувати тільки якісну і свіжу продукцію, приділяючи особливу увагу гігієні

Вакуумна упаковка та її вплив на властивості м`яса

Вакуумна упаковка та її вплив на властивості м`яса

09.06.2021

В останній час у світі та Україні на харчовому виробництві, у закладах торгівлі популярне пакування охолодженого м`яса у вакуумну упаковку

Майстер-класи

Молочні коктейлі

Молочні коктейлі

04.06.2021

Літо нас вже наздогнало теплою і сонячною погодою, а також бажанням спробувати нові, прохолодні і освіжаючі молочні коктейлі в якості десертів

Дегидратор - приготуйте Ваші унікальні снеки

Дегидратор - приготуйте Ваші унікальні снеки

12.05.2021

Дегидратор - універсальне обладнання, що може дозволити підприємству громадського харчування самостійно виготовляти не просто сушку для узвару, а й цікаві, здорові снеки

Рулети з лосося з хрусткими овочами

Рулети з лосося з хрусткими овочами

29.11.2020

Рецепт ідеальної закуски від компанії «Технофуд» для святкового меню. Прості інгредієнти, швидке приготування і зручне зберігання

29-30 жовтня: майстер-клас «Подорож по Італії»

29-30 жовтня: майстер-клас «Подорож по Італії»

30.10.2020

В період, коли кордони і подорожі обмежені, компанія Profitex на Bakery HUB пропонуємо гастрономічно відвідати Італію з її найпопулярнішими, найсмачнішими та найпотаємнішими хлібними традиціями

Грушеві ньокки

Грушеві ньокки

01.10.2020

У вересні груша - королева фруктів, і тому ми хочемо дати вам швидкий рецепт, що сподобається вашим гостям

17-18 липня: Теоретично-практичний майстер-клас «Європейський тур з хлібопечення»

17-18 липня: Теоретично-практичний майстер-клас «Європейський тур з хлібопечення»

27.06.2020

Друзі, компанія Пріфітекс-сервіс запрошує Вас надихнутися творчим настроєм і дізнатися про вишукані технологіі, секрети і тренди в європейському хлібопеченні і випічки

Реклама

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400