Белый дом

Новини Новини HoReCa.UA

SOUS VIDE. Від базових знань до інноваційних технік

SOUS VIDE. Від базових знань до інноваційних технік

27.11.2018

Команда PROFITEX спільно з партнером FONTEGRO запрошує всіх на майстер - клас "SOUS VIDE. Від базових знань до інноваційних технік"!

«Технофуд» на експофорумі ресторанно-готельного бізнесу FoReCH

«Технофуд» на експофорумі ресторанно-готельного бізнесу FoReCH

26.11.2018

Були представлені як нові, так і добре зарекомендували себе моделі професійного обладнання для кухні

Огляд ExpoDetergo 2018

Огляд ExpoDetergo 2018

24.11.2018

19-22 жовтня в Мілані відбулася міжнародна Виставка технологій для пралень і хімчисток - ExpoDetergo 2018

Бренд Bormioli від компанії Ал-Груп

Бренд Bormioli від компанії Ал-Груп

21.11.2018

Вишуканий посуд італійського бренду Bormioli - сама досконалість , що приємно дивує своєю якістю і красою

Вакуумні пакувальники - змінні витратні матеріали

Вакуумні пакувальники - змінні витратні матеріали

15.11.2018

Все обладнання для харчової промисловості в процесі його експлуатації вимагає для якісної роботи і підтримки в справному стані періодичної заміни змінних витратних матеріалів

Запрошуємо вас відвідати стенд компанії «Технофуд» на FORECH 2018

Запрошуємо вас відвідати стенд компанії «Технофуд» на FORECH 2018

13.11.2018

ПУважаемие друзі, колеги та партнери! Запрошуємо вас відвідати стенд компанії «Технофуд» на головному форумі ресторанного бізнесу України FORECH 2018 з 13 по 15 листопада!

Інноваційні технології конвекционной печі MyChef Evolution

Інноваційні технології конвекционной печі MyChef Evolution

08.11.2018

Інтелектуальна система приготування MySmartCooking робить процес приготування більш простим, ніж будь-коли

Команда PROFITEX запрошує на Четвертий щорічний FONTEGRO EXPO 2018 у рамках FoReCH 2018

Команда PROFITEX запрошує на Четвертий щорічний FONTEGRO EXPO 2018 у рамках FoReCH 2018

31.10.2018

FONTEGRO EXPO 2018 - спільний проект компанії PROFITEX і конгресу шеф-кухарів FONTEGRO, що пройде в рамках виставки FoReCH 13-15 листопада в МВЦ

Статті

Як правильно вибрати меблі для ресторанів, кафе та барів?

Як правильно вибрати меблі для ресторанів, кафе та барів?

12.12.2018

Кожна людина відвідуючи бар, кафе або ресторан хоче відчувати себе комфортно, затишно і невимушено

Контактний гриль - корисна їжа за лічені хвилини

Контактний гриль - корисна їжа за лічені хвилини

12.12.2018

В даний час модно бути здоровим, тому все більше людей намагаються дотримуватися правил здорового харчування, віддаючи перевагу корисної їжі

Слайсер: професійний прилад для ідеального нарізання продуктів

Слайсер: професійний прилад для ідеального нарізання продуктів

08.12.2018

Красиво нарізаний продукт - одна з основних задач професійного кухаря

Пароконвектомат - одне обладнання і так багато можливостей!

Пароконвектомат - одне обладнання і так багато можливостей!

05.12.2018

Основою сучасної, добре організованою кухні є пристрої, серед яких перше місце займають пароконвекційні печі

Чим ресторан відрізняється від кафе?

Чим ресторан відрізняється від кафе?

05.12.2018

Останнім часом довкола ресторанів і кафе не вщухають суперечки. Причина - стирання кордонів між цими закладами

Холодильні столи для вашого бізнесу

Холодильні столи для вашого бізнесу

05.12.2018

Холодильні столи необхідні для зберігання продуктів харчування при певних температурах

Майстер-класи

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

09.10.2018

Чому ribeye? На це питання є, мінімум, дві відповіді

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

26.10.2017

Гарбуз - головний герой жовтня, і не тільки тому що є головним атрибутом Хеллоуїна. Ділимося рецептом солодкого гарбузового мусу з шоколадно-горіховим Брауні. Буде страшно смачно!

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

09.10.2017

На зміну прохолодним лимонаду приходять зігріваючі напої. Розповідаємо, як приготувати імбирну каву з марципаном. Цікавий і простий рецепт для холодних днів

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

28.09.2017

Простий і досить швидкий рецепт, який точно припаде до смаку поціновувачам японської кухні

Тренінг-центр «Технофуд» представляє: англійське блюдо Fish and Chips

Тренінг-центр «Технофуд» представляє: англійське блюдо Fish and Chips

26.09.2017

Популярна в Великобританії закуска Fish and Chips - частина англійської гастрономічної культури. Цю ситну і поживну страву приготував шеф-кухар київського ресторану Whisky Corner Олексій Повторейко

Що таке ЗОЖ і з чим його їдять!

Що таке ЗОЖ і з чим його їдять!

01.10.2017

1 жовтня в компанії ПРІС пройде практичний майстер-клас. Максим Тиднюк розповість і покаже нам, як смачно, корисно і правильно приготувати хумус, соуси і всілякі заправки для салатів

Профитекс

Реклама

Новий постачальник у каталозі

Білий дім

Білий дім

Пральня для організацій

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама