Белый дом

Новини Новини HoReCa.UA

Всім гурманам - лобстери

Всім гурманам - лобстери

20.02.2019

Цінителям морських делікатесів компанія «Atlantic Umma» пропонує ракоподібних мешканців підводного світу

Дивовижний світ Harvest

Дивовижний світ Harvest

20.02.2019

Назва колекції Harvest (в перекладі означає «урожай») дає розгадку основної ідеї елементів і колірної гами, яка увібрала в себе природні кольори, характерні для осені та збору врожаю

Компанія «Atlantic Umma» знає ВСЕ про рибу і морепродукти! ⠀

Компанія «Atlantic Umma» знає ВСЕ про рибу і морепродукти! ⠀

14.02.2019

Уже понад 13 років ми виробляємо і постачаємо живу/охолоджену/заморожену рибу і морепродукти з Атлантичного, Північного і Індійського океану

Evo Ice від Dudson від компанії Ал-груп

Evo Ice від Dudson від компанії Ал-груп

04.02.2019

Серія Evo Ice від Dudson є однією з серій колекцій Evolution, яка відрізняється натуральним відтінком небесно-блакитний глазурі

Відкриття нового магазину АМІР ФРУТ в Одесі

Відкриття нового магазину АМІР ФРУТ в Одесі

23.01.2019

У магазині представлений широкий асортимент екзотичних і сезонних фруктів

S A L E !!! - 20% на колекцію «Cuba» від ASA selection і компанії «Ал-груп»

S A L E !!! - 20% на колекцію «Cuba» від ASA selection і компанії «Ал-груп»

21.01.2019

Ідеальна колекція з органічним дизайном, яка сповідує принцип простих форм і кольору

Колекція Laguna Verde

Колекція Laguna Verde

28.12.2018

Laguna Verde - популярна колекція з cуперміцної кераміки з сучасним орієнтальним дизайном і незвичайної природною формою

4 дня приготування, 7 днів роботи від Vision Coldline

4 дня приготування, 7 днів роботи від Vision Coldline

17.12.2018

Сучасна технологія vision - це результат 3-річних досліджень компанії Coldline, нове покоління універсальних машин, що використовують передові сучасні технології.

Статті

7 помилок при складанні меню в ресторані

7 помилок при складанні меню в ресторані

20.02.2019

Ми хочемо розповісти про найпоширеніші помилки при складанні меню, які допускають як початківці, так і досвідчені ресторатори

Успішний кейтеринг - в чому успіх виїзного обслуговування?

Успішний кейтеринг - в чому успіх виїзного обслуговування?

14.02.2019

Для початку, нормальна робота ресторану виїзного обслуговування безпосередньо пов'язана з площею підсобного приміщення

Як вибрати сервірувальний посуд для ресторану?

Як вибрати сервірувальний посуд для ресторану?

09.02.2019

Посуд для ресторанів потрібно вибирати дуже ретельно, з урахуванням цінової політики, стилю та напрямки закладу

Перший напівавтоматичний прес для піци зроблений в Італії

Перший напівавтоматичний прес для піци зроблений в Італії

07.02.2019

Це перший і єдиний напівавтоматичний прес, здатний формувати сиру основу для піци як при ручному розтягуванні пиццайоло

Чим зайняти себе під час спаду потоку гостей

Чим зайняти себе під час спаду потоку гостей

04.02.2019

Спад потоку гостей дає шанс протестувати новаторські рішення для поліпшення якості роботи

Шафа для вина для збереження вишуканого смаку напоїв

Шафа для вина для збереження вишуканого смаку напоїв

29.01.2019

Винні шафи і холодильники потрібні бізнесу не менше винограду, з якого створюється їх пляшковий вміст

Майстер-класи

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

09.10.2018

Чому ribeye? На це питання є, мінімум, дві відповіді

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

26.10.2017

Гарбуз - головний герой жовтня, і не тільки тому що є головним атрибутом Хеллоуїна. Ділимося рецептом солодкого гарбузового мусу з шоколадно-горіховим Брауні. Буде страшно смачно!

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

09.10.2017

На зміну прохолодним лимонаду приходять зігріваючі напої. Розповідаємо, як приготувати імбирну каву з марципаном. Цікавий і простий рецепт для холодних днів

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

28.09.2017

Простий і досить швидкий рецепт, який точно припаде до смаку поціновувачам японської кухні

Тренінг-центр «Технофуд» представляє: англійське блюдо Fish and Chips

Тренінг-центр «Технофуд» представляє: англійське блюдо Fish and Chips

26.09.2017

Популярна в Великобританії закуска Fish and Chips - частина англійської гастрономічної культури. Цю ситну і поживну страву приготував шеф-кухар київського ресторану Whisky Corner Олексій Повторейко

Що таке ЗОЖ і з чим його їдять!

Що таке ЗОЖ і з чим його їдять!

01.10.2017

1 жовтня в компанії ПРІС пройде практичний майстер-клас. Максим Тиднюк розповість і покаже нам, як смачно, корисно і правильно приготувати хумус, соуси і всілякі заправки для салатів

Профитекс

Реклама

Новий постачальник у каталозі

Посуд-Сервіс

Посуд-Сервіс

Посуд для дому, кафе, барів і ресторанів

Постачальник тижня

Pradex

Pradex

Сучасні меблі та предмети інтер'єру з штучного ротанга

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама