Белый дом

Новини Новини HoReCa.UA

Акція від компанії «Pradex»

Акція від компанії «Pradex»

21.08.2019

Компанія Pradex запускає літню акцію. На весь асортимент продукції - 15%

Унікальна колекція Copernico поверне вас в мідне століття!

Унікальна колекція Copernico поверне вас в мідне століття!

20.08.2019

Ця креативна лінійка посуду розроблена, щоб засліплювати і вражати уяву і максимально перетворити кулінарні шедеври ресторану.

Нова колекція Беатріче від компанії Прадекс

Нова колекція Беатріче від компанії Прадекс

20.08.2019

Колекція Беатріче - це кутовий комплект, що складається з двох диванів і журнального столика

Знижка 10% на ножі Pirge!

Знижка 10% на ножі Pirge!

20.08.2019

З повним асортиментом акційних позицій можна ознайомитися на сайті або в шоу-румах мережі PRO) MASTER

Знижки до -40% на витратні матеріали для HoReCa від компанії Pro)Master

Знижки до -40% на витратні матеріали для HoReCa від компанії Pro)Master

15.08.2019

Пропонуємо приємні ціни на низку позицій, серед яких – пергаментні форми для випікання, серветки для протирання, нытриловы рукавички тощо

Соковижималки J-Сube – надійний вибір для готелю, ресторану або фреш-бару!

Соковижималки J-Сube – надійний вибір для готелю, ресторану або фреш-бару!

14.08.2019

Перевага цієї продукції базована на надійності та зручності експлуатації, а показник ефективності отримання соку – дуже високий, він досягає 75%...

Тарілки для пасти від компанії Al-group

Тарілки для пасти від компанії Al-group

13.08.2019

В Al-group ви знайдете близько ста тарілок різних кольорів та біля десяти варіантів дизайну, які допоможуть зробити вашу страву виразною!

Blackstone – колекція для професіоналів від компанії Al-group

Blackstone – колекція для професіоналів від компанії Al-group

07.08.2019

Спеціальний асортимент від бренда Cozy & Trendy – це сучасна форма, унікальний стиль, висока удароміцність фарфору, універсальність та функціональність

Статті

Список необхідного посуду для ресторану

Список необхідного посуду для ресторану

21.08.2019

Що визначає якість страви, що подається клієнту в ресторані? Майстерність кухаря, який перетворює свіжі і якісні продукти в витвір кулінарного мистецтва

Устаткування для фаст-фуду - все для швидкого і якісного обслуговування клієнтів

Устаткування для фаст-фуду - все для швидкого і якісного обслуговування клієнтів

21.08.2019

На даний момент ринок обладнання для фаст фуду відрізняється різноманітністю, і без багатьох одиниць техніки складно уявити роботу харчових підприємств

Чавун або з ефект чавуну?

Чавун або з ефект чавуну?

21.08.2019

Інноватор, трендсеттер і за сумісництвом наш улюблений бренд GenWare розширив кордони творчості Шефів запропонувавши альтернативи подачі порційного чавуну

Пакети зіп-лок - надійна багаторазова упаковка

Пакети зіп-лок - надійна багаторазова упаковка

20.08.2019

Представляючи собою упаковку з пластику з багаторазової засувкою і трьома міцними швами, пакети zip-lock в сучасних умовах знайомі кожному

Як вибрати посуд для ресторану, кафе чи готелю

Як вибрати посуд для ресторану, кафе чи готелю

20.08.2019

Лояльність до закладу формується з урахуванням різноманітних факторів

Холодильні та морозильні столи для ресторану

Холодильні та морозильні столи для ресторану

20.08.2019

Холодильні та морозильні столи для ресторанів - незамінне обладнання, здатне забезпечувати належні умови зберігання продуктів

Майстер-класи

Рецепт від Дмитра Руденко - карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі

Рецепт від Дмитра Руденко - карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі

20.08.2019

Сьогодні в рубриці #technochef Дмитро Руденко - бренд-шеф мережі ресторанів "Mamamia!" поділиться з нами рецептом карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі

Ідеальні рожеві каннолі від Вівіани Варезе

Ідеальні рожеві каннолі від Вівіани Варезе

07.08.2019

Вафлі та каннолі можуть бути використані не лише як прикраси, але і як головні герої десерту, якщо вони виготовлені кухарем, уважним як до якості, так і до інновацій...

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

09.10.2018

Чому ribeye? На це питання є, мінімум, дві відповіді

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

26.10.2017

Гарбуз - головний герой жовтня, і не тільки тому що є головним атрибутом Хеллоуїна. Ділимося рецептом солодкого гарбузового мусу з шоколадно-горіховим Брауні. Буде страшно смачно!

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

09.10.2017

На зміну прохолодним лимонаду приходять зігріваючі напої. Розповідаємо, як приготувати імбирну каву з марципаном. Цікавий і простий рецепт для холодних днів

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

28.09.2017

Простий і досить швидкий рецепт, який точно припаде до смаку поціновувачам японської кухні

Профитекс

Реклама

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Pradex

Pradex

Сучасні меблі та предмети інтер'єру з штучного ротанга

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400