Новини Новини HoReCa.UA

Вакуумні пакети від компанії Ексіда

Вакуумні пакети від компанії Ексіда

27.02.2021

Вакуумні пакети з євро-підвісом для пакування ковбасних виробів (напівкопчених, варено-копчених, сирокопчених, копченостей та ін.)

Колекція Color tea від Genware та Ал-груп

Колекція Color tea від Genware та Ал-груп

25.01.2021

Яскраві кольори зараз в тренді!

Cуперсучасний вакууматор від компанії Ексіда

Cуперсучасний вакууматор від компанії Ексіда

25.01.2021

Компанія Ексіда представляє суперсучасний вакууматор виробництво Японія

Ножі Genware від компанії Ал-груп

Ножі Genware від компанії Ал-груп

23.12.2020

Стейкових ножі Genware від компанії Ал-груп - ідеальне поєднання функціональності, стилю і вартості для ресторану з будь-концепцією

WOW келихи від компанії Посуд-сервіс!

WOW келихи від компанії Посуд-сервіс!

09.12.2020

Набір з шести келихів по 300 мл від французького виробника Arcoroc

Трендові і практичні набори барного інвентарю

Трендові і практичні набори барного інвентарю

04.12.2020

Компанія Ал-груп представляє трендові і практичні набори барного інвентарю

Нанесення логотипу методом друку

Нанесення логотипу методом друку

02.11.2020

Компанія Ал-груп пропонує нанесення логотипу методом друку

Турецький фарфор від компанії Ал-груп

Турецький фарфор від компанії Ал-груп

02.11.2020

Лідер у виробництві професійного турецького порцеляни торгова марка Porland

Статті

Luminarc - як розібратися де оригінал, а де підробка?

Luminarc - як розібратися де оригінал, а де підробка?

26.03.2021

Ми часто стикаємося з питанням - чи оригінальна наша посуд Luminarc?

Як правильно доглядати за дерев'яним посудом

Як правильно доглядати за дерев'яним посудом

26.03.2021

Останнім часом стало дуже модно використовувати на кухні посуд і прилади з натуральних матеріалів. Але якщо за глиняними і керамічними тарілками доглядати легко, то дерев'яні вимагають особливої уваги і звернення

Відкриття власної міні пекарні

Відкриття власної міні пекарні

08.03.2021

Одним з варіантів стабільного прибуткового бізнесу в будь-який час є відкриття невеликий за обсягом кондитерської або міні пекарні

Печі для піци - яку вибрати

Печі для піци - яку вибрати

25.01.2021

Піч для піци - обладнання, без якого не обійтися не тільки в приготуванні піци, але і в приготуванні хачапурі та іншої випічки

Корисні поради від компанії Посуд-сервіс

Корисні поради від компанії Посуд-сервіс

25.01.2021

Про чайні церемонії ми все давно чули, але культура вживання кави не менш багата і цікава своїми ритуалами

Сушка для посуду. Як обладнати кухню громадського харчування в Києві?

Сушка для посуду. Як обладнати кухню громадського харчування в Києві?

25.01.2021

У даній статті ми Вам розповімо: які критерії впливають на довговічність сушок для посуду і нейтрального обладнання в цілому, де замовити якісну сушку і які бувають сушки для посуду

Майстер-класи

Рулети з лосося з хрусткими овочами

Рулети з лосося з хрусткими овочами

29.11.2020

Рецепт ідеальної закуски від компанії «Технофуд» для святкового меню. Прості інгредієнти, швидке приготування і зручне зберігання

29-30 жовтня: майстер-клас «Подорож по Італії»

29-30 жовтня: майстер-клас «Подорож по Італії»

30.10.2020

В період, коли кордони і подорожі обмежені, компанія Profitex на Bakery HUB пропонуємо гастрономічно відвідати Італію з її найпопулярнішими, найсмачнішими та найпотаємнішими хлібними традиціями

Грушеві ньокки

Грушеві ньокки

01.10.2020

У вересні груша - королева фруктів, і тому ми хочемо дати вам швидкий рецепт, що сподобається вашим гостям

17-18 липня: Теоретично-практичний майстер-клас «Європейський тур з хлібопечення»

17-18 липня: Теоретично-практичний майстер-клас «Європейський тур з хлібопечення»

27.06.2020

Друзі, компанія Пріфітекс-сервіс запрошує Вас надихнутися творчим настроєм і дізнатися про вишукані технологіі, секрети і тренди в європейському хлібопеченні і випічки

Ексклюзивне морозиво у Вашому ресторані

Ексклюзивне морозиво у Вашому ресторані

03.06.2020

Морозиво в ресторані - тема як ніколи актуальна з приходом тепла, особливо до моменту відкриття літніх терас в закладах громадського харчування

Коктейль з кавуна, розмарину і сорбета Просекко

Коктейль з кавуна, розмарину і сорбета Просекко

03.06.2020

Літня спека хоч і запізнюється трохи, але обов'язково прийде. А значить - потрібно бути готовими до вгамування спраги гостей

Профитекс

Реклама

Постачальник тижня

Pradex

Pradex

Сучасні меблі та предмети інтер'єру з штучного ротанга

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400