Белый дом

Новини Новини HoReCa.UA

Подарунок за покупку!

Подарунок за покупку!

10.12.2019

Акція від компанії «Промастер» діє з 4 по 24 грудня 2019

Відкриваємо Гриль - Бар

Відкриваємо Гриль - Бар

10.12.2019

Гриль-бар - це заклад, який спеціалізується на приготуванні гарячих страв з м'яса на грилі

Знижки до 70% на товари японського бренду Capco!

Знижки до 70% на товари японського бренду Capco!

27.11.2019

Знижки до 70% від компанії «Промастер» на ложки, лопатки, ножі, друшляки, кошики для викладки хліба японського бренду Capco!

AL-GROUP надихає Шефів!

AL-GROUP надихає Шефів!

21.11.2019

14-15 листопада на виставці «RestArt 2019» Київ приймав світових зірок ресторанного бізнесу, а команда AL-GROUP надихала Шефів і всіх гостей на створення нових унікальних страв

Новинки Harvest від Dudson

Новинки Harvest від Dudson

07.11.2019

Новинки Harvest від Dudson - колекції, яка з'єднує екологічні та етнічні тенденції

Меблі в будь-який інтер'єр

Меблі в будь-який інтер'єр

29.10.2019

Однією з найпопулярніших, в наш час, є меблі в сучасному стилі

Розпродаж робочого комплекту обладнання для пральні

Розпродаж робочого комплекту обладнання для пральні

21.10.2019

Компанія «Профітекс-сервіс» розпродає робочі комплекти обладнання для пральні (б/в)

Шокери від ColdLine: MODI

Шокери від ColdLine: MODI

01.10.2019

ColdLine - італійський виробник холодильного обладнання зі світовим ім'ям, а MODI - багатофункціональні шафи шокового замороження по дуже приємним цінам

Статті

Професійна фритюрниця для громадського харчування - незамінна річ на кухні ресторану, кафе

Професійна фритюрниця для громадського харчування - незамінна річ на кухні ресторану, кафе

02.12.2019

Багато відвідувачів закладів громадського харчування в якості гарніру вибирають картоплю фрі

Джелато у Вашому ресторані. Доступний і по справжньому італійський десерт

Джелато у Вашому ресторані. Доступний і по справжньому італійський десерт

04.11.2019

Джелато - смачний і витончений десерт, найкраще вживати свіжим, тоді він повністю розкриває всю гаму легкого і ніжного смаку

Як здивувати своїх гостей?

Як здивувати своїх гостей?

29.10.2019

Міжнародна виставка готельно-ресторанного бізнесу в США, що пройшла в Чикаго, визначила чотири основні тренди, які популярні в цьому році і в найближчому майбутньому

Сушка для посуду з нержавіючої сталі - важливий елемент на кухні

Сушка для посуду з нержавіючої сталі - важливий елемент на кухні

25.10.2019

Успішність будь-якого закладу громадського харчування, перш за все, залежить від правильної організації робочого простору

Правильний вибір піца печі - запорука успіху піцерії

Правильний вибір піца печі - запорука успіху піцерії

22.10.2019

Перш за все для того що б правильно вибрати і купити піч для піци, варто зрозуміти, для чого і яка піч вам потрібна

Основні правила приготування в вакуумі

Основні правила приготування в вакуумі

21.10.2019

Щоб скористатися перевагами техніки приготування в вакуумі, необхідно дотримуватися деяких правил, щоб отримати найкращий результат

Майстер-класи

Фалафель від Луїджі Ферран

Фалафель від Луїджі Ферран

02.12.2019

Страви шеф-кухаря Intercontinental Regency Bahrain, розкішного бізнес-готелю в центрі Манами, столиці Королівства Бахрейн Луїджі Ферран, відрізняють простота і творчий підхід

Телятина по-міланськи - вишуканий варіант стріт фуду

Телятина по-міланськи - вишуканий варіант стріт фуду

01.10.2019

Джанлука Томасі (Gianluca Tomasi) закінчив Професійний готельний інститут Recoaro Terme, де відразу продемонстрував талант до кулінарного мистецтва

Рецепт хумус з гречки від Дар'ї Гросицько'ї

Рецепт хумус з гречки від Дар'ї Гросицько'ї

03.09.2019

Сьогодні, спеціально для рубрики #technochef Дар'я Гросицька, бренд-шеф компанії CMYK ingredients, приготувала нетривіальний рецепт хумуса з гречки

Рецепт від Дмитра Руденко - карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі

Рецепт від Дмитра Руденко - карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі

20.08.2019

Сьогодні в рубриці #technochef Дмитро Руденко - бренд-шеф мережі ресторанів "Mamamia!" поділиться з нами рецептом карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі

Ідеальні рожеві каннолі від Вівіани Варезе

Ідеальні рожеві каннолі від Вівіани Варезе

07.08.2019

Вафлі та каннолі можуть бути використані не лише як прикраси, але і як головні герої десерту, якщо вони виготовлені кухарем, уважним як до якості, так і до інновацій...

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

09.10.2018

Чому ribeye? На це питання є, мінімум, дві відповіді

Профитекс

Реклама

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Посуд-Сервіс

Посуд-Сервіс

Посуд для дому, кафе, барів і ресторанів

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400