Новини Новини HoReCa.UA

Професійна кераміка від Ал-груп

Професійна кераміка від Ал-груп

24.09.2020

Багато ідей і багато креативу від українського виробника посуду з кам'яної кераміки

Трендові новинки від Genware

Трендові новинки від Genware

12.09.2020

Трояндова новинки від Genware - одноразовий дерев'яний посуд з соснового шпону!

Універсальна макароноварка Sirman Spa PASTI.

Універсальна макароноварка Sirman Spa PASTI.

21.08.2020

Оскільки останнім часом великий попит набирають макароноварки, ми хочемо розповісти Вам про універсальне рішення для варіння макаронних виробів

Новинки від бренду Genware!

Новинки від бренду Genware!

18.08.2020

Компанія Ал-груп представляє вам яскраву альтернативу білому фарфору - стильні чайники в літніх кольорах!

Можливості пароконвектоматів MyChef

Можливості пароконвектоматів MyChef

18.08.2020

Компанія PROFITEX Україна є офіційним представником компанії Distform MyChef в Україні і пропонуємо першокласні печі від цього іспанського виробника

Посуд Kulsan від Al-group

Посуд Kulsan від Al-group

18.08.2020

Інноваційна розробка в сфері столового посуду, створена спеціально для підприємств сегменту HoReCa

ПриватБанк все літо безкоштовно обслуговуватиме підприємців, які підключать #cashless

ПриватБанк все літо безкоштовно обслуговуватиме підприємців, які підключать #cashless

18.06.2020

З початку червня до кінця серпня 2020 ПриватБанк вводить нульові тарифи на обслуговування підприємців, які підключать еквайринг для прийому оплати за товари та послуги за допомогою банківських карток

Подарунки при покупці устаткування

Подарунки при покупці устаткування

18.06.2020

Відкриваємо літній «подаркопад» від Технофуд

Статті

Класифікація та види барного скла

Класифікація та види барного скла

17.09.2020

Що потрібно знати бармену про видах барного скла? У чому подавати ті чи інші напої? Чому потрібно вибрати саме цей келих / стакан для конкретного напою?

Правильний догляд за нейтральним обладнанням

Правильний догляд за нейтральним обладнанням

17.09.2020

Нейтральне обладнання широко використовується в сфері громадського харчування

Технологія таблетки-харчування

Технологія таблетки-харчування

17.09.2020

«Таблет-харчування» (індивідуально-порційна система харчування) - система харчування, що дозволяє економити час на роздачу їжі

Нова лінійка пароконвектоматов і шаф шокерной заморозки SkyLine від компанії Electrolux Professional

Нова лінійка пароконвектоматов і шаф шокерной заморозки SkyLine від компанії Electrolux Professional

15.09.2020

Представляємо флагманську лінійку пароконвектоматов і шаф шокерной заморозки SkyLine від компанії Electrolux Professional, яка була відзначена нагородою Janus de l'Industrie 2020

Переваги вакуумної упаковки

Переваги вакуумної упаковки

10.09.2020

Вакуум дозволяє уникнути поширення дрібних паразитів, які зазвичай утворюються в макаронах, рисі, борошні або сухофруктах, псуванню жирів і масел, утворенню цвілі навіть в продуктах, що зберігаються в маслі

З чого почати при відкритті власного закладу?

З чого почати при відкритті власного закладу?

19.08.2020

Хочете відкрити власний заклад і не знаєте, з чого почати? Хочемо поділитися з вами декількома важливими порадами від успішних Топ-менеджерів ресторанів України

Майстер-класи

17-18 липня: Теоретично-практичний майстер-клас «Європейський тур з хлібопечення»

17-18 липня: Теоретично-практичний майстер-клас «Європейський тур з хлібопечення»

27.06.2020

Друзі, компанія Пріфітекс-сервіс запрошує Вас надихнутися творчим настроєм і дізнатися про вишукані технологіі, секрети і тренди в європейському хлібопеченні і випічки

Ексклюзивне морозиво у Вашому ресторані

Ексклюзивне морозиво у Вашому ресторані

03.06.2020

Морозиво в ресторані - тема як ніколи актуальна з приходом тепла, особливо до моменту відкриття літніх терас в закладах громадського харчування

Коктейль з кавуна, розмарину і сорбета Просекко

Коктейль з кавуна, розмарину і сорбета Просекко

03.06.2020

Літня спека хоч і запізнюється трохи, але обов'язково прийде. А значить - потрібно бути готовими до вгамування спраги гостей

Відео-курс «Все про житній хліб»

Відео-курс «Все про житній хліб»

04.05.2020

Пропонуємо Вам зануритися в історію, філософію і технологію житнього хліба

Десерт з яблука і ревеню від Домініка Чепмена

Десерт з яблука і ревеню від Домініка Чепмена

02.04.2020

Рецепт десерту від Домініка Чепмена і компанії «Технофуд»

Морозиво з креветок

Морозиво з креветок

02.03.2020

Морозиво - один з найпопулярніших в світі десертів. Звичайно, найбільшу популярність морозиво набирає влітку, коли так і хочеться охолодитися в літню спеку

Профитекс

Реклама

Пропозиція тижня

Новий постачальник у каталозі

HotMax

HotMax

Інтернет-магазин харчового обладнання для барів, кафе і ресторанів. У каталозі представлено професійне обладнання від економ до преміум класу.

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400