Новини Новини HoReCa.UA

Майстер-клас в «Технофуд»: «Як зробити правильний коктейль?»

Майстер-клас в «Технофуд»: «Як зробити правильний коктейль?»

11.06.2018

Учасники дізналися, яке професійне барне обладнання рекомендують використовувати для приготування коктейлів фахівці і побачили в дії пристрою різних ТМ, представлені в компанії «Технофуд»

Колекція Mosaic від AL-GROUP

Колекція Mosaic від AL-GROUP

24.05.2018

Неймовірно стильна і красива колекція Mosaic від компанії «Ал-груп» додасть сплеск кольору і цікаву текстуру в будь-яку сервіровку й інтер'єр!

Table Presentation або стиль в деталях

Table Presentation або стиль в деталях

24.05.2018

Стильна і зручна жиронепроникний папір може бути використана в якості серветки або невеликий скатертини для створення гарної й затишної обстановки

Трендовий мішечок, який підкорив ресторани Лондона, вже в Україні!!!

Трендовий мішечок, який підкорив ресторани Лондона, вже в Україні!!!

07.05.2018

Гарний паперовий мішечок ідеально підходить для порціонної подачі хліба і хлібобулочних виробів

Компанія «Технофуд» запрошує на майстер-клас «Професійне обладнання для коктейлів»

Компанія «Технофуд» запрошує на майстер-клас «Професійне обладнання для коктейлів»

07.05.2018

22 травня 2018 року в тренінг-центрі компанії «Технофуд» Макс Гришко проведе майстер-клас з дегустацією правильних коктейлів і відповість на питання гостей

Вакуумний пакувальник Hippo від компанії «Ексіда»

Вакуумний пакувальник Hippo від компанії «Ексіда»

07.05.2018

Компанія «Ексіда» представляє вакуумний пакувальник Hippo - повністю автоматизоване професійне пакувальне обладнання

Стильна емаль від бренду GenWare

Стильна емаль від бренду GenWare

19.04.2018

Новинки англійського бренду GenWare, як завжди, сповнені цікавих рішень

У тренінг-центрі компанії «Технофуд» відбувся майстер-клас з технології приготування sous vide

У тренінг-центрі компанії «Технофуд» відбувся майстер-клас з технології приготування sous vide

19.04.2018

У тренінг-центрі компанії «Технофуд» відбувся майстер-клас з технології sous vide, який провели представники бренду SIRMAN (Італія) - шеф-кухар Matteo Ciarimboli і представник фабрики SIRMAN в Східній Європі Adriana Facco

Статті

Літні ягоди від Амір Фрут

Літні ягоди від Амір Фрут

13.06.2018

Літо чудова пора, коли потрібно набиратися вітамінів, крім того, вся обстановка сприяє цьому, і пройти повз цієї краси просто неможливо

Вибір обладнання для кухні ресторану: ТОП-10 порад

Вибір обладнання для кухні ресторану: ТОП-10 порад

13.06.2018

Перше, що рекомендується врахувати, - це формат майбутнього закладу або кулінарний концепт

Вакуумні пакувальники - як вибрати?

Вакуумні пакувальники - як вибрати?

11.06.2018

Щоб вибрати оптимальний варіант такого апарату під конкретно свої потреби, необхідно зовсім небагато знань про особливості і видах цих вакуумируют і пакувальних машин

«Технофуд»: 10 років успішної роботи

«Технофуд»: 10 років успішної роботи

07.06.2018

Професійне пакувальне обладнання від виробника ORVED - це завжди надійна якість продукції, що випускається. З 2008 року ORVED є постачальником компанії «Технофуд»

Упаковка кондитерських виробів у термоупаковку

Упаковка кондитерських виробів у термоупаковку

07.06.2018

Прогресивний розвиток компанії «Exida» і динамічний рух в області виробництва і реалізації пакувально-фасувального обладнання призвело до запуску нової сфери діяльності - виробництво пакувальної продукції

Характеристика обладнання ASBER

Характеристика обладнання ASBER

01.06.2018

Торгова марка Asber є брендом, що належить компанії Fagor - іспанський виробник універсальних рішень для громадського харчування з величезним асортиментом надійного обладнання

Майстер-класи

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

26.10.2017

Гарбуз - головний герой жовтня, і не тільки тому що є головним атрибутом Хеллоуїна. Ділимося рецептом солодкого гарбузового мусу з шоколадно-горіховим Брауні. Буде страшно смачно!

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

09.10.2017

На зміну прохолодним лимонаду приходять зігріваючі напої. Розповідаємо, як приготувати імбирну каву з марципаном. Цікавий і простий рецепт для холодних днів

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

28.09.2017

Простий і досить швидкий рецепт, який точно припаде до смаку поціновувачам японської кухні

Тренінг-центр «Технофуд» представляє: англійське блюдо Fish and Chips

Тренінг-центр «Технофуд» представляє: англійське блюдо Fish and Chips

26.09.2017

Популярна в Великобританії закуска Fish and Chips - частина англійської гастрономічної культури. Цю ситну і поживну страву приготував шеф-кухар київського ресторану Whisky Corner Олексій Повторейко

Що таке ЗОЖ і з чим його їдять!

Що таке ЗОЖ і з чим його їдять!

01.10.2017

1 жовтня в компанії ПРІС пройде практичний майстер-клас. Максим Тиднюк розповість і покаже нам, як смачно, корисно і правильно приготувати хумус, соуси і всілякі заправки для салатів

Середземноморська картопляна піна зі смаженою ягням

Середземноморська картопляна піна зі смаженою ягням

28.08.2017

Картопля - самий універсальний продукт, який використовується у всіх кухнях світу. Сьогодні ділимося шалено смачним і не банальним рецептом середземноморської картопляної піни

Профитекс

Реклама

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Pradex

Pradex

Сучасні меблі та предмети інтер'єру з штучного ротанга

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама