Белый дом

Новини Новини HoReCa.UA

Гастроємності - це вигідно!

Гастроємності - це вигідно!

11.06.2019

У подарунок ложка розливна або для морозива при покупці на суму від 1000 грн

Холодильні камери гарячий стіл для харчової стретч-плівки

Холодильні камери гарячий стіл для харчової стретч-плівки

03.06.2019

Справжня технологія упаковки в харчову стрейч плівку дозволяє упаковувати різноманітні продукти, використовуючи лотки з полістиролу і без них

Margarita time! -50% на келихи для Маргарити

Margarita time! -50% на келихи для Маргарити

03.06.2019

Завдяки простому рецепту і відмінному смаку цей коктейль вважається одним з найпопулярніших в світі

Осетер від компанії Атлантік Юмма

Осетер від компанії Атлантік Юмма

01.06.2019

Як рибний продукт, осетер унікальний тим, що при його приготуванні практично не залишається неїстівних частин

Високе звання «Лідер року 2018» - нове досягнення компанії AL-GROUP!

Високе звання «Лідер року 2018» - нове досягнення компанії AL-GROUP!

28.05.2019

За результатами дослідження Національного бізнес-рейтингу компанію AL-GROUP визнано одним з найефективніших підприємств України у своїй галузі

Стіл холодильний для піци серії Lucena від компанії «Профітекс-Сервіс»

Стіл холодильний для піци серії Lucena від компанії «Профітекс-Сервіс»

27.05.2019

Нова лінійка холодильних столів, поліпшена по дизайну, надійності, яка зберігає таку ж місткість і відповідає стандартам якості, продовжує вдосконалювати класифікацію енергії

Нова колекція Вуд від компанії Pradex!

Нова колекція Вуд від компанії Pradex!

27.05.2019

Вуд - колекція з дерев'яним підставою, що для нас є абсолютно новим напрямком

Сезон лимонадів і пуншей ВІДКРИТО!

Сезон лимонадів і пуншей ВІДКРИТО!

24.05.2019

Чаша для пуншу - це не замінний аксесуар на будь-якій вечірці, адже без смачного коктейлю не обійтися

Статті

Глечики і графини від компанії «Ал-груп»

Глечики і графини від компанії «Ал-груп»

11.06.2019

Глечики і графини - незамінний аксесуар на столі, адже він служить не тільки для короткочасного зберігання і подачі напоїв, а й прикрашають стіл

Особлива серія блискучих келихів

Особлива серія блискучих келихів

11.06.2019

Мерехтлива лінійка фужерів, келихів і коньячніц від Luminarc

Обладнання Berner: надійність, перевірена часом

Обладнання Berner: надійність, перевірена часом

08.06.2019

Якщо ви хочете готувати на рівні професійних ресторанів високої кухні, то вам варто спробувати товари з індукційними технологіями

Професійні витяжні парасолі з нержавійки для громадського харчування

Професійні витяжні парасолі з нержавійки для громадського харчування

03.06.2019

У процесі приготування їжі постійно утворюються різні запахи

Необхідне обладнання для піцерії: все від А до Я

Необхідне обладнання для піцерії: все від А до Я

21.05.2019

Найшвидшим, смачним і доступним блюдом італійської кухні є піца

Майстер-класи

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

09.10.2018

Чому ribeye? На це питання є, мінімум, дві відповіді

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

26.10.2017

Гарбуз - головний герой жовтня, і не тільки тому що є головним атрибутом Хеллоуїна. Ділимося рецептом солодкого гарбузового мусу з шоколадно-горіховим Брауні. Буде страшно смачно!

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

09.10.2017

На зміну прохолодним лимонаду приходять зігріваючі напої. Розповідаємо, як приготувати імбирну каву з марципаном. Цікавий і простий рецепт для холодних днів

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

28.09.2017

Простий і досить швидкий рецепт, який точно припаде до смаку поціновувачам японської кухні

Тренінг-центр «Технофуд» представляє: англійське блюдо Fish and Chips

Тренінг-центр «Технофуд» представляє: англійське блюдо Fish and Chips

26.09.2017

Популярна в Великобританії закуска Fish and Chips - частина англійської гастрономічної культури. Цю ситну і поживну страву приготував шеф-кухар київського ресторану Whisky Corner Олексій Повторейко

Що таке ЗОЖ і з чим його їдять!

Що таке ЗОЖ і з чим його їдять!

01.10.2017

1 жовтня в компанії ПРІС пройде практичний майстер-клас. Максим Тиднюк розповість і покаже нам, як смачно, корисно і правильно приготувати хумус, соуси і всілякі заправки для салатів

Профитекс

Реклама

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Лодмар Україна

Лодмар Україна

Продаж, постачання, обслуговування та ремонт професійного обладнання

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400