Foreach

Новини Новини HoReCa.UA

Компанія Accord Group пропонує новинки від польського бренду Stalgast: Барний інвентар

Компанія Accord Group пропонує новинки від польського бренду Stalgast: Барний інвентар

18.10.2017

Stalgast пропонує якісний, функціональний та стильний барний інвентар за демократичними цінами

Accord Group представляє новинки від польського бренду Stalgast: Професійне обладнання

Accord Group представляє новинки від польського бренду Stalgast: Професійне обладнання

12.10.2017

Компанія є лідером ринку в Польщі серед постачальників професійного обладнання для HoReCa

Accord Group представляє новинки від польського бренду Stalgast: Посуд для сервірування і фуршету

Accord Group представляє новинки від польського бренду Stalgast: Посуд для сервірування і фуршету

12.10.2017

Stalgast пропонує функціональний, елегантний, якісний сервірувальний посуд за демократичними цінами

Досвід, ідеї і творчість: «Технофуд» на Міжнародному фестивалі шеф-кухарів BEST CHEF

Досвід, ідеї і творчість: «Технофуд» на Міжнародному фестивалі шеф-кухарів BEST CHEF

05.10.2017

Міжнародний фестиваль шеф-кухарів BEST CHEF в Києві завершено. Але активний пошук гастрономічних інновацій та обмін кулінарним креативним досвідом триває

Вакуумна пакувальна машина Orved Evox F1

Вакуумна пакувальна машина Orved Evox F1

05.10.2017

В цьому році компанія «Ексіда» побувала на презентації італійського бренду Orved і готова поділитися новими розробками в галузі виробництва пакувальних машин

Роликовий запайщик - оновлення моделі FRBM-810II

Роликовий запайщик - оновлення моделі FRBM-810II

28.09.2017

Термін подвійне використання означає, що модель FRBM-810II можна перебудовувати для роботи і зручного запаювання в горизонтальне або вертикальне положення

Данила Благ прочитає лекцію «Останні тенденції використання сифонів і крімерів в сучасному барі»

Данила Благ прочитає лекцію «Останні тенденції використання сифонів і крімерів в сучасному барі»

28.09.2017 – 30.09.2017

Лекція відбудеться 30 вересня 2017 в рамках Barometer International Bar Show 2017

Семінари, курси, виставки Семинары, курсы, выставки

8 – 10 листопада: Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу FoReCH 2017

8 – 10 листопада: Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу FoReCH 2017

16.09.2017 – 10.11.2017

Лідируючі позиції виставки підтверджує склад учасників, де гості зможуть ознайомитися з новинками від більшості операторів ресторанно-готельного ринку

Статті

Топ 5 дизайнів меню

Топ 5 дизайнів меню

18.10.2017

Як то вже склалися і прижилися дизайни меню в наших кафешках і ресторанчиках. Наших, мається на увазі пострадянський простір

Можливості та переваги технології cook and chill / приготування та охолодження

Можливості та переваги технології cook and chill / приготування та охолодження

12.10.2017

Система cook and chill, що застосовується в ресторані, може бути ефективно використана як для створення окремих страв, включаючи закуски та/або гарніри, так і для великих обсягів страв

Основные механизмы крепления листов в меню

Основные механизмы крепления листов в меню

12.10.2017

Створення меню для ресторану і кафе питання цікаве і відповідальне. Щоб меню було не тільки красивим, але і зручним як відвідувачам, так і персоналу варто звертати увагу на всі деталі

Як зробити ресторан успішним?

Як зробити ресторан успішним?

09.10.2017

Кількість ресторанів у нашій країні неможливо підрахувати, а ось скільки з них успішних можна порахувати на пальцях. Якщо Ви хочете розвиватися і еволюціонувати, ці тези Вам на допомогу

Що потрібно знати про фільтри для води

Що потрібно знати про фільтри для води

10.10.2017

Як правило, вода з водопровідної мережі мало придатна для будь-яких виробничих цілей, тому на більшості виробництв перед її використанням в різних технологічних процесах виробляється водопідготовка

Кондитерська холодильна вітрина - незамінний інструмент і найкраща реклама

Кондитерська холодильна вітрина - незамінний інструмент і найкраща реклама

09.10.2017

Кондитерські холодильні вітрини - обов'язковий елемент в інтер'єрі спеціалізованих кондитерських магазинів і закладів, а також продуктових магазинів, супермаркетів, кафе і фаст-фудів

Майстер-класи

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

09.10.2017

На зміну прохолодним лимонаду приходять зігріваючі напої. Розповідаємо, як приготувати імбирну каву з марципаном. Цікавий і простий рецепт для холодних днів

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

28.09.2017

Простий і досить швидкий рецепт, який точно припаде до смаку поціновувачам японської кухні

Тренінг-центр «Технофуд» представляє: англійське блюдо Fish and Chips

Тренінг-центр «Технофуд» представляє: англійське блюдо Fish and Chips

26.09.2017

Популярна в Великобританії закуска Fish and Chips - частина англійської гастрономічної культури. Цю ситну і поживну страву приготував шеф-кухар київського ресторану Whisky Corner Олексій Повторейко

Що таке ЗОЖ і з чим його їдять!

Що таке ЗОЖ і з чим його їдять!

01.10.2017

1 жовтня в компанії ПРІС пройде практичний майстер-клас. Максим Тиднюк розповість і покаже нам, як смачно, корисно і правильно приготувати хумус, соуси і всілякі заправки для салатів

Середземноморська картопляна піна зі смаженою ягням

Середземноморська картопляна піна зі смаженою ягням

28.08.2017

Картопля - самий універсальний продукт, який використовується у всіх кухнях світу. Сьогодні ділимося шалено смачним і не банальним рецептом середземноморської картопляної піни

Партнер-Альянс

Реклама

Новий постачальник у каталозі

Fd-Store

Fd-Store

Дизайн, друк і виробництво папок для меню

Постачальник тижня

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама