Белый дом

Новини Новини HoReCa.UA

Новинка від французького бренду!

Новинка від французького бренду!

21.01.2020

Компанія «Посуд-Сервіс» представляє новинку від французького бренду

Новинки від компанії «Промастер»

Новинки від компанії «Промастер»

21.01.2020

Компанія «Промастер» представляє новинки: ріжучий інвентар з Італії Sanelli Ambrogio!

10 і 11 лютого 2020: Майстер Клас "Все про житній хліб»

10 і 11 лютого 2020: Майстер Клас "Все про житній хліб»

11.02.2020

Команда Profitex Україна запрошує Вас на практичний Майстер Клас Віти Козар і Ігоря Лавришина - «Все про житній хлібі»

Подарунок за покупку!

Подарунок за покупку!

10.12.2019

Акція від компанії «Промастер» діє з 4 по 24 грудня 2019

Відкриваємо Гриль - Бар

Відкриваємо Гриль - Бар

10.12.2019

Гриль-бар - це заклад, який спеціалізується на приготуванні гарячих страв з м'яса на грилі

Знижки до 70% на товари японського бренду Capco!

Знижки до 70% на товари японського бренду Capco!

27.11.2019

Знижки до 70% від компанії «Промастер» на ложки, лопатки, ножі, друшляки, кошики для викладки хліба японського бренду Capco!

AL-GROUP надихає Шефів!

AL-GROUP надихає Шефів!

21.11.2019

14-15 листопада на виставці «RestArt 2019» Київ приймав світових зірок ресторанного бізнесу, а команда AL-GROUP надихала Шефів і всіх гостей на створення нових унікальних страв

Новинки Harvest від Dudson

Новинки Harvest від Dudson

07.11.2019

Новинки Harvest від Dudson - колекції, яка з'єднує екологічні та етнічні тенденції

Статті

Термотрансферная стрічка

Термотрансферная стрічка

27.01.2020

«Ексіда» з більш ніж 10-річним досвідом роботи в секторі кодування пропонує широкий асортимент термотрансферних стрічок

Технологічний проект - запорука успіху Вашого закладу

Технологічний проект - запорука успіху Вашого закладу

27.01.2020

В кафе чи ресторані дуже важливо правильно розташувати кухонне обладнання для зберігання або приготування їжі і напоїв

Портативна машина для видалення кістки з рибного філе

Портативна машина для видалення кістки з рибного філе

21.01.2020

Портативна машина для видалення кістки з рибного філе ST-591 дозволяє отримати по по-справжньому красиве і привабливе для потенційного покупця філе і дуже дбайливо ставиться до риби

Кондитерські вітрини - як вибрати кращу відповідно до концепції закладу громадського харчування

Кондитерські вітрини - як вибрати кращу відповідно до концепції закладу громадського харчування

08.01.2020

Красива, приваблива кондитерська вітрина - обладнання, яке гарантовано збільшує обсяги продажів в закладах громадського харчування

Професійна фритюрниця для громадського харчування - незамінна річ на кухні ресторану, кафе

Професійна фритюрниця для громадського харчування - незамінна річ на кухні ресторану, кафе

02.12.2019

Багато відвідувачів закладів громадського харчування в якості гарніру вибирають картоплю фрі

Джелато у Вашому ресторані. Доступний і по справжньому італійський десерт

Джелато у Вашому ресторані. Доступний і по справжньому італійський десерт

04.11.2019

Джелато - смачний і витончений десерт, найкраще вживати свіжим, тоді він повністю розкриває всю гаму легкого і ніжного смаку

Майстер-класи

10 і 11 лютого 2020: Майстер Клас "Все про житній хліб»

10 і 11 лютого 2020: Майстер Клас "Все про житній хліб»

11.02.2020

Команда Profitex Україна запрошує Вас на практичний Майстер Клас Віти Козар і Ігоря Лавришина - «Все про житній хлібі»

Фалафель від Луїджі Ферран

Фалафель від Луїджі Ферран

02.12.2019

Страви шеф-кухаря Intercontinental Regency Bahrain, розкішного бізнес-готелю в центрі Манами, столиці Королівства Бахрейн Луїджі Ферран, відрізняють простота і творчий підхід

Телятина по-міланськи - вишуканий варіант стріт фуду

Телятина по-міланськи - вишуканий варіант стріт фуду

01.10.2019

Джанлука Томасі (Gianluca Tomasi) закінчив Професійний готельний інститут Recoaro Terme, де відразу продемонстрував талант до кулінарного мистецтва

Рецепт хумус з гречки від Дар'ї Гросицько'ї

Рецепт хумус з гречки від Дар'ї Гросицько'ї

03.09.2019

Сьогодні, спеціально для рубрики #technochef Дар'я Гросицька, бренд-шеф компанії CMYK ingredients, приготувала нетривіальний рецепт хумуса з гречки

Рецепт від Дмитра Руденко - карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі

Рецепт від Дмитра Руденко - карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі

20.08.2019

Сьогодні в рубриці #technochef Дмитро Руденко - бренд-шеф мережі ресторанів "Mamamia!" поділиться з нами рецептом карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі

Ідеальні рожеві каннолі від Вівіани Варезе

Ідеальні рожеві каннолі від Вівіани Варезе

07.08.2019

Вафлі та каннолі можуть бути використані не лише як прикраси, але і як головні герої десерту, якщо вони виготовлені кухарем, уважним як до якості, так і до інновацій...

Профитекс

Реклама

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400