Новини Новини HoReCa.UA

Програма майстер-класів з випічки 18-20 квітня!

Програма майстер-класів з випічки 18-20 квітня!

12.04.2018

З радістю хочемо поділитися з Вами усіма найцікавішими подробицями програми Майстер - класів, які спільно з Вітою Козар PROFITEX проведе 18-20 квітня

Запрошуємо Вас на виставку хлібопекарської та кондитерської індустрії і Майстер - клас від Віти Козар!

Запрошуємо Вас на виставку хлібопекарської та кондитерської індустрії і Майстер - клас від Віти Козар!

05.04.2018

На стенді PROFITEX Ви зможете побачити печі для випічки Moretti Forni нового покоління і нову розробку компанії - піч для традиційної неаполітанської піци Neapolis

Куверт для столових приладів, новинка або повернення до традицій?

Куверт для столових приладів, новинка або повернення до традицій?

03.04.2018

Тема сервірування столу дуже багата і щедра, тому будемо охоплювати її частинами

Розширюємо меню і знижуємо витрати - RATIONAL SCC 061 на майстер - класі від PROFITEX

Розширюємо меню і знижуємо витрати - RATIONAL SCC 061 на майстер - класі від PROFITEX

26.03.2018

В рамках виставки Індустрія Гостинності в Одесі 3-5 квітня 2018 компанія PROFITEX спільно з партнерами компанією RATIONAL презентує Майстер Клас роботи на пароконвекційну печі RATIONAL SCC 061

Колекція Jet від Dudson

Колекція Jet від Dudson

22.03.2018

Витончений, елегантний зовнішній вигляд колекції Jet від Dudson, безсумнівно додасть трендових ноток вашому закладу

Запрошуємо на майстер - класи Rational в Одесі

Запрошуємо на майстер - класи Rational в Одесі

19.03.2018

Компанія Profitex - Group 3-5 квітня запрошує Вас відвідати майстер - класи світового лідера у виробництві пароконвекційних печей німецького бренду Rational

Profitex Group виступить Генеральним технологічним Партнером Fontegro Ukraine 2018

Profitex Group виступить Генеральним технологічним Партнером Fontegro Ukraine 2018

19.03.2018

В цьому році конгрес присвячений темі «Сила продукту», яка об'єднає українських шефів з колегами з США, Данії, Іспанії, Великобританії, Сінгапуру, Португалії, Росії

Досточки ТМ GenWare

Досточки ТМ GenWare

16.03.2018

Досточки з цільного оливкового дерева ТМ GenWare - це особливий аксесуар, який змушує його власника невпинно використовувати його при кожній нагоді

Семінари, курси, виставки Семинары, курсы, выставки

18-20 квітня 2018: Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP

18-20 квітня 2018: Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP

28.03.2018 – 20.04.2018

Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP об'єднує 4 виставки: «Хлібопекарська і кондитерська індустрія», «Пак Експо», «ПродТехМаш», «Прод Експо»

Статті

Зелень і салати

Зелень і салати

17.04.2018

Жодна кухня світу не обходиться без свіжої зелені і приправ з сушеної зелені, тож розглянемо деяких її представників більш детально

Як спекти піцу за 1 хвилину?

Як спекти піцу за 1 хвилину?

12.04.2018

Відповісти на це, на перший погляд, непросте питання, може легендарний італійський виробник професійних печей для пекарень, піцерій і кондитерських - Moretti Forni

Доверьте свою выпечку Eurofours!

Доверьте свою выпечку Eurofours!

12.04.2018

Одним з типів обладнання, яке пропонує ринку виробник є ротаційні печі, які чудово підійдуть для втілення всіх найсміливіших ідей випічки хлібних і кондитерських виробів

Навіщо кухареві cook and chill на професійній кухні?

Навіщо кухареві cook and chill на професійній кухні?

11.04.2018

Уважне ставлення до мінімізації продуктових відходів в ресторані - це про відповідальність у професійній діяльності

Фартухи. Історія виникнення фартуха

Фартухи. Історія виникнення фартуха

11.04.2018

Фартух, як елемент одягу, з'явився ще в стародавні часи, а саме в Єгипті, і популярний по сьогоднішній день

Майстер-класи

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

26.10.2017

Гарбуз - головний герой жовтня, і не тільки тому що є головним атрибутом Хеллоуїна. Ділимося рецептом солодкого гарбузового мусу з шоколадно-горіховим Брауні. Буде страшно смачно!

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

09.10.2017

На зміну прохолодним лимонаду приходять зігріваючі напої. Розповідаємо, як приготувати імбирну каву з марципаном. Цікавий і простий рецепт для холодних днів

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

28.09.2017

Простий і досить швидкий рецепт, який точно припаде до смаку поціновувачам японської кухні

Тренінг-центр «Технофуд» представляє: англійське блюдо Fish and Chips

Тренінг-центр «Технофуд» представляє: англійське блюдо Fish and Chips

26.09.2017

Популярна в Великобританії закуска Fish and Chips - частина англійської гастрономічної культури. Цю ситну і поживну страву приготував шеф-кухар київського ресторану Whisky Corner Олексій Повторейко

Що таке ЗОЖ і з чим його їдять!

Що таке ЗОЖ і з чим його їдять!

01.10.2017

1 жовтня в компанії ПРІС пройде практичний майстер-клас. Максим Тиднюк розповість і покаже нам, як смачно, корисно і правильно приготувати хумус, соуси і всілякі заправки для салатів

Середземноморська картопляна піна зі смаженою ягням

Середземноморська картопляна піна зі смаженою ягням

28.08.2017

Картопля - самий універсальний продукт, який використовується у всіх кухнях світу. Сьогодні ділимося шалено смачним і не банальним рецептом середземноморської картопляної піни

Профитекс

Реклама

Пропозиція тижня

Новий постачальник у каталозі

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Постачальник тижня

Атлантік-ЮММА

Атлантік-ЮММА

Імпорт живих морепродуктів і охолодженої риби преміум класу

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама