Новини Новини HoReCa.UA

AL-GROUP на виставці RestArt 2018

AL-GROUP на виставці RestArt 2018

09.10.2018

RestArt 2018 у цьому році відкрив цілий світ ресторанного бізнесу

Нейтральне обладнання від компанії «Ресторанінвест»

Нейтральне обладнання від компанії «Ресторанінвест»

09.10.2018

На кухні будь-якого закладу, будь то невеликий бар або велика їдальня, величезну роль грає нейтральне обладнання

Викуп устаткування, меблів та посуду

Викуп устаткування, меблів та посуду

09.10.2018

Кожен день відкривається і закривається безліч різних закладів і перед рестораторами постає питання куди подіти обладнання, меблі, посуд і весь інвентар

Ресторан Cicada - нова гордість Дніпра і команди Profitex Україна

Ресторан Cicada - нова гордість Дніпра і команди Profitex Україна

02.10.2018

Ми раді представити ще одного клієнта команди Profitex Україна, який успішно здійснив свою мету, відкривши абсолютно унікальний заклад на центральному проспекті Дніпра - ресторан Cicada

Унікальна можливість від PROFITEX GROUP - навчання від експертів в приготуванні піци на базі школи MORETTI LAB в Італії!

Унікальна можливість від PROFITEX GROUP - навчання від експертів в приготуванні піци на базі школи MORETTI LAB в Італії!

02.10.2018

Партнер PROFITEX GROUP, виробник зі світовим ім'ям - MORETTI FORNI оголосив розклад одноденних семінарів на яких італійські експерти розкриють всі секрети приготування популярної італійської випічки

Neapolis в дії. Результати тестування піца - печі Neapolis від Moretti Forni

Neapolis в дії. Результати тестування піца - печі Neapolis від Moretti Forni

02.10.2018

На початку цього тижня Технологічна група компанії Profitex Україна провела перший тестовий запуск печі Neapolis від італійського виробника Moretti Forni

Стильна колекція Isabeau

Стильна колекція Isabeau

01.10.2018

Колекція Isabeau - затишне і модне поєднання органічної текстури, шорсткості і двоколірності, що робить предмети колекції гідними найпильнішої уваги

В цьому році в Мілані на ExpoDetergo 2018 Вас чекає багато цікавого

17.09.2018

19- 22 жовтня в Мілані на міжнародній виставці технологій для пралень і хімчисток у кожного учасника буде можливість одним з перших познайомиться з новинками Індустрії

Семінари, курси, виставки Семинары, курсы, выставки

FoReCH 2018

FoReCH 2018

11.10.2018 – 15.11.2018

Якщо ви «в темі» ресторанно-готельного бізнесу, тоді must visit цієї осені - Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2018

Статті

Блендер і healthy-меню на професійній кухні

Блендер і healthy-меню на професійній кухні

18.10.2018

Традиційні функції або створення оригінальних смакових сполучень, - якісний блендер на професійній кухні впорається з будь-яким завданням

Ресторан в стилі Ампір - оформлення

Ресторан в стилі Ампір - оформлення

18.10.2018

Сьогодні все більше людей віддає перевагу святкувати урочисті події і важливі події в ресторанах

Піч Mychef Evolution - перевага страв для кожної професійної кухні

Піч Mychef Evolution - перевага страв для кожної професійної кухні

16.10.2018

Mychef поважає те, що поважаєте Ви. Mychef докладає всіх зусиль для того, щоб зрозуміти потреби професіоналів, які працюють в сфері готельного бізнесу.

Frix Air – универсальный помощник на профессиональной кухне

Frix Air – универсальный помощник на профессиональной кухне

09.10.2018

Як розширити можливості кухаря-професіонала, використовуючи його фантазію на повну? Рішення відомо компанії Nemox International Srl (Італія)

Печі для піци: що врахувати при виборі

Печі для піци: що врахувати при виборі

01.10.2018

Піцу - італійську страву, що користується неабиякою популярністю в світі, готують зараз практично скрізь

Як вибрати професійний електрокип'ятильників для ресторану

Як вибрати професійний електрокип'ятильників для ресторану

01.10.2018

Електричні водонагрівачі (або промислові кип'ятильники) - професійні пристрої, які використовуються в ресторанах і кафе, а також в готелях та інших закладах

Майстер-класи

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

09.10.2018

Чому ribeye? На це питання є, мінімум, дві відповіді

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим Брауні

26.10.2017

Гарбуз - головний герой жовтня, і не тільки тому що є головним атрибутом Хеллоуїна. Ділимося рецептом солодкого гарбузового мусу з шоколадно-горіховим Брауні. Буде страшно смачно!

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

Імбирний кави з марципаном за допомогою сифона iSi

09.10.2017

На зміну прохолодним лимонаду приходять зігріваючі напої. Розповідаємо, як приготувати імбирну каву з марципаном. Цікавий і простий рецепт для холодних днів

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

28.09.2017

Простий і досить швидкий рецепт, який точно припаде до смаку поціновувачам японської кухні

Тренінг-центр «Технофуд» представляє: англійське блюдо Fish and Chips

Тренінг-центр «Технофуд» представляє: англійське блюдо Fish and Chips

26.09.2017

Популярна в Великобританії закуска Fish and Chips - частина англійської гастрономічної культури. Цю ситну і поживну страву приготував шеф-кухар київського ресторану Whisky Corner Олексій Повторейко

Що таке ЗОЖ і з чим його їдять!

Що таке ЗОЖ і з чим його їдять!

01.10.2017

1 жовтня в компанії ПРІС пройде практичний майстер-клас. Максим Тиднюк розповість і покаже нам, як смачно, корисно і правильно приготувати хумус, соуси і всілякі заправки для салатів

Профитекс

Реклама

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Дніпро-торг

Дніпро-торг

Поставка охолодженої м'ясної продукції

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама