Белый дом

Новини Новини HoReCa.UA

Ножі Genware від компанії Ал-груп

Ножі Genware від компанії Ал-груп

23.12.2020

Стейкових ножі Genware від компанії Ал-груп - ідеальне поєднання функціональності, стилю і вартості для ресторану з будь-концепцією

WOW келихи від компанії Посуд-сервіс!

WOW келихи від компанії Посуд-сервіс!

09.12.2020

Набір з шести келихів по 300 мл від французького виробника Arcoroc

Трендові і практичні набори барного інвентарю

Трендові і практичні набори барного інвентарю

04.12.2020

Компанія Ал-груп представляє трендові і практичні набори барного інвентарю

Нанесення логотипу методом друку

Нанесення логотипу методом друку

02.11.2020

Компанія Ал-груп пропонує нанесення логотипу методом друку

Турецький фарфор від компанії Ал-груп

Турецький фарфор від компанії Ал-груп

02.11.2020

Лідер у виробництві професійного турецького порцеляни торгова марка Porland

Посуд для суші - вибираємо найкраще

Посуд для суші - вибираємо найкраще

21.10.2020

Суші, роли, сашимі - улюблена японська кухня має свої особливості

Емальований посуд для подачі від Ал-груп

Емальований посуд для подачі від Ал-груп

21.10.2020

Чому модні ресторани, кафе і бари все частіше вибирають емальований посуд для подачі?

Професійна кераміка від Ал-груп

Професійна кераміка від Ал-груп

24.09.2020

Багато ідей і багато креативу від українського виробника посуду з кам'яної кераміки

Статті

Планетарний міксер: який вибрати і на що звернути увагу!

Планетарний міксер: який вибрати і на що звернути увагу!

23.12.2020

Про побутові міксери чув кожен. Багато господинь регулярно використовують такі девайси для приготування тіста, соусів і навіть коктейлів

Пароконвектомат промисловий: різновиди, особливості використання і вибору

Пароконвектомат промисловий: різновиди, особливості використання і вибору

23.12.2020

На професійній кухні не обійтися без особливого типу теплового обладнання, яке легко може замінити плиту, фритюрницю, духова шафа конвектор і багато іншого

Переваги вакуумної упаковки

Переваги вакуумної упаковки

16.12.2020

8 переваг вакуумної упаковки від компанії Ексіда

Устаткування для приготування пончиків: автоматичні апарати, машини, дозатори

Устаткування для приготування пончиків: автоматичні апарати, машини, дозатори

27.11.2020

Хрусткі пончики, посипані цукровою пудрою, люблять ласуни різного віку

Макароноварки і пастоваркі для ресторану - нюанси правильного вибору

Макароноварки і пастоваркі для ресторану - нюанси правильного вибору

02.11.2020

Незважаючи на те, що правильне приготування спагетті, пасти і макаронів здається більшості людей абсолютно простою справою, фахівці знають, що це справжнє мистецтво, яке потребує від кухаря майстерності і високого рівня кваліфікації

Виробництво напівфабрикатів Рона Фудз

Виробництво напівфабрикатів Рона Фудз

02.11.2020

У гонці за економією часу, не хочеться втратити в якості продукції

Майстер-класи

Рулети з лосося з хрусткими овочами

Рулети з лосося з хрусткими овочами

29.11.2020

Рецепт ідеальної закуски від компанії «Технофуд» для святкового меню. Прості інгредієнти, швидке приготування і зручне зберігання

29-30 жовтня: майстер-клас «Подорож по Італії»

29-30 жовтня: майстер-клас «Подорож по Італії»

30.10.2020

В період, коли кордони і подорожі обмежені, компанія Profitex на Bakery HUB пропонуємо гастрономічно відвідати Італію з її найпопулярнішими, найсмачнішими та найпотаємнішими хлібними традиціями

Грушеві ньокки

Грушеві ньокки

01.10.2020

У вересні груша - королева фруктів, і тому ми хочемо дати вам швидкий рецепт, що сподобається вашим гостям

17-18 липня: Теоретично-практичний майстер-клас «Європейський тур з хлібопечення»

17-18 липня: Теоретично-практичний майстер-клас «Європейський тур з хлібопечення»

27.06.2020

Друзі, компанія Пріфітекс-сервіс запрошує Вас надихнутися творчим настроєм і дізнатися про вишукані технологіі, секрети і тренди в європейському хлібопеченні і випічки

Ексклюзивне морозиво у Вашому ресторані

Ексклюзивне морозиво у Вашому ресторані

03.06.2020

Морозиво в ресторані - тема як ніколи актуальна з приходом тепла, особливо до моменту відкриття літніх терас в закладах громадського харчування

Коктейль з кавуна, розмарину і сорбета Просекко

Коктейль з кавуна, розмарину і сорбета Просекко

03.06.2020

Літня спека хоч і запізнюється трохи, але обов'язково прийде. А значить - потрібно бути готовими до вгамування спраги гостей

Профитекс

Реклама

Новий постачальник у каталозі

HotMax

HotMax

Інтернет-магазин харчового обладнання для барів, кафе і ресторанів. У каталозі представлено професійне обладнання від економ до преміум класу.

Постачальник тижня

Лідер-М

Лідер-М

Комплексне оснащення нейтральним обладнанням

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400