Белый дом

Новини Новини HoReCa.UA

Карантин не привід зупинятися! Як перевести бізнес в онлайн

Карантин не привід зупинятися! Як перевести бізнес в онлайн

02.04.2020

Друзі, в такий стрімкий період змін і безлічі обмежень в звичної повсякденної діяльності, ми хочемо максимально допомогти Вам адаптуватися до нових реалій

Подолаємо вірус разом

Подолаємо вірус разом

02.04.2020

Компанія «Технофуд» працює на доставку товарів. При цьому компанія, з огляду на ситуацію, проводить ряд заходів для забезпечення безпеки

Колекція Меранті від Прадекс

Колекція Меранті від Прадекс

02.04.2020

Компанія «Прадекс» представляє колекцію Меранті. Колекція названа ім'ям дерева, яке використовується в основі виробів

Новинка на ринку печей для випічки хлібобулочних виробів від Distform

Новинка на ринку печей для випічки хлібобулочних виробів від Distform

02.04.2020

Це нова конвекційна піч з автоматичною подачею вологи, яка ідеально підходить для миттєвої випічки хліба і заморожених напівфабрикатів

Робота компанії PROFITEX в період карантину

Робота компанії PROFITEX в період карантину

28.03.2020

Інформуємо вас про те, що компанія PROFITEX продовжує свою роботу і підтримку своїх клієнтів в період карантину

Новинка на ринку

Новинка на ринку

13.03.2020

Electrolux MyPRO XL - професійне рішення високої продуктивності для прання великих обсягів на малих підприємствах

Гарна підготовка - запорука успіху!

Гарна підготовка - запорука успіху!

13.03.2020

Оригінальну і привабливу викладку і подачу страв на банкетах, фуршетах і шведських столах забезпечить наш банкетний асортимент

Вакуумні пакети від «Ексіда»

Вакуумні пакети від «Ексіда»

13.03.2020

Вакуумні пакети для герметичного пакування продукції набули широкого розповсюдження

Статті

Устаткування і меблі з нержавійки: що необхідно для професійної кухні

Устаткування і меблі з нержавійки: що необхідно для професійної кухні

28.03.2020

Щоб залучити клієнтів, будь-якого закладу громадського харчування має запропонувати не тільки хороший вибір страв, але і висококласне обслуговування

3 причини вибрати запайщики Ексіда як пакувальних машин

3 причини вибрати запайщики Ексіда як пакувальних машин

19.02.2020

Скрізь, де необхоімо запечатування упаковки, можна використовувати машини Exida

Термотрансферная стрічка

Термотрансферная стрічка

27.01.2020

«Ексіда» з більш ніж 10-річним досвідом роботи в секторі кодування пропонує широкий асортимент термотрансферних стрічок

Технологічний проект - запорука успіху Вашого закладу

Технологічний проект - запорука успіху Вашого закладу

27.01.2020

В кафе чи ресторані дуже важливо правильно розташувати кухонне обладнання для зберігання або приготування їжі і напоїв

Портативна машина для видалення кістки з рибного філе

Портативна машина для видалення кістки з рибного філе

21.01.2020

Портативна машина для видалення кістки з рибного філе ST-591 дозволяє отримати по по-справжньому красиве і привабливе для потенційного покупця філе і дуже дбайливо ставиться до риби

Кондитерські вітрини - як вибрати кращу відповідно до концепції закладу громадського харчування

Кондитерські вітрини - як вибрати кращу відповідно до концепції закладу громадського харчування

08.01.2020

Красива, приваблива кондитерська вітрина - обладнання, яке гарантовано збільшує обсяги продажів в закладах громадського харчування

Майстер-класи

Десерт з яблука і ревеню від Домініка Чепмена

Десерт з яблука і ревеню від Домініка Чепмена

02.04.2020

Рецепт десерту від Домініка Чепмена і компанії «Технофуд»

Морозиво з креветок

Морозиво з креветок

02.03.2020

Морозиво - один з найпопулярніших в світі десертів. Звичайно, найбільшу популярність морозиво набирає влітку, коли так і хочеться охолодитися в літню спеку

Веганська панна котта

Веганська панна котта

02.03.2020

Цей приголомшливий рецепт веганскої панна котто доводить, що веганські десерти можуть бути такими ж смачними і чудовими, як і їх молочний аналог

10 і 11 лютого 2020: Майстер Клас "Все про житній хліб»

10 і 11 лютого 2020: Майстер Клас "Все про житній хліб»

11.02.2020

Команда Profitex Україна запрошує Вас на практичний Майстер Клас Віти Козар і Ігоря Лавришина - «Все про житній хлібі»

Фалафель від Луїджі Ферран

Фалафель від Луїджі Ферран

02.12.2019

Страви шеф-кухаря Intercontinental Regency Bahrain, розкішного бізнес-готелю в центрі Манами, столиці Королівства Бахрейн Луїджі Ферран, відрізняють простота і творчий підхід

Телятина по-міланськи - вишуканий варіант стріт фуду

Телятина по-міланськи - вишуканий варіант стріт фуду

01.10.2019

Джанлука Томасі (Gianluca Tomasi) закінчив Професійний готельний інститут Recoaro Terme, де відразу продемонстрував талант до кулінарного мистецтва

Профитекс

Реклама

Постачальник тижня

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400