Белый дом

Статті

Джелато у Вашому ресторані. Доступний і по справжньому італійський десерт

Джелато у Вашому ресторані. Доступний і по справжньому італійський десерт

04.11.2019 › Статті

Джелато - смачний і витончений десерт, найкраще вживати свіжим, тоді він повністю розкриває всю гаму легкого і ніжного смаку

Як здивувати своїх гостей?

Як здивувати своїх гостей?

29.10.2019 › Статті

Міжнародна виставка готельно-ресторанного бізнесу в США, що пройшла в Чикаго, визначила чотири основні тренди, які популярні в цьому році і в найближчому майбутньому

Сушка для посуду з нержавіючої сталі - важливий елемент на кухні

Сушка для посуду з нержавіючої сталі - важливий елемент на кухні

25.10.2019 › Статті

Успішність будь-якого закладу громадського харчування, перш за все, залежить від правильної організації робочого простору

Правильний вибір піца печі - запорука успіху піцерії

Правильний вибір піца печі - запорука успіху піцерії

22.10.2019 › Статті

Перш за все для того що б правильно вибрати і купити піч для піци, варто зрозуміти, для чого і яка піч вам потрібна

Основні правила приготування в вакуумі

Основні правила приготування в вакуумі

21.10.2019 › Статті

Щоб скористатися перевагами техніки приготування в вакуумі, необхідно дотримуватися деяких правил, щоб отримати найкращий результат

Сучасні промислові металодетектори для відповідальних виконавців

Сучасні промислові металодетектори для відповідальних виконавців

21.10.2019 › Статті

Промислові металодетектори - це електронні прилади, що виявляють металеві сторонні включення в процесі виробництва або упаковки продукту і гарантують безпеку продукції, що випускається для споживача

Яка форма для випічки краще?

Яка форма для випічки краще?

01.10.2019 › Статті

Як вибрати найбільш підходящий для себе і своєї кухні варіант і за якими критеріями визначити якість товару читайте далі

Sous-Vide у пароконвектоматі. Міф чи реальність?

Sous-Vide у пароконвектоматі. Міф чи реальність?

19.09.2019 › Статті

Sous-Vide - техніка приготування їжі, в якій продукт запакований під вакуумом у пакет та готується при низькій, чітко контрольованій, температурі

Обладнання для кейтерингу

Обладнання для кейтерингу

19.09.2019 › Статті

Кейтеринг - це не тільки спосіб доставки харчування відвідувачам заходів і урочистих прийомів, це і забезпечення обідами співробітників компаній, що працюють в офісах, розташованих поруч з рестораном

Як вибрати каструлі для професійної кухні

Як вибрати каструлі для професійної кухні

11.09.2019 › Статті

Які каструлі вибрати? Це питання нечасто приходить в голову сантехніку або зварнику

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 53
Профитекс

Реклама

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400