Белый дом

Статті

Професійний посуд від компанії Посуд-Сервіс

Професійний посуд від компанії Посуд-Сервіс

21.10.2020 › Статті

Професійний посуд повинна бути не тільки красивою і функціональною, вона також повинна бути надійною і стійкою, щоб відповідати інтенсивного використання

Як довго зберігаються продукти?

Як довго зберігаються продукти?

21.10.2020 › Статті

Питання про термін придатності і пов'язаної з ним свіжості продуктів, знаходиться в центрі уваги вакуумної упаковки харчових продуктів

Плануєте відкрити пекарню "з нуля"?

Плануєте відкрити пекарню "з нуля"?

08.10.2020 › Статті

Компанія PROFITEX  виконує комплексне оснащення з «нуля» і «під ключ» професійних пекарень і кондитерських

Класифікація та види барного скла

Класифікація та види барного скла

17.09.2020 › Статті

Що потрібно знати бармену про видах барного скла? У чому подавати ті чи інші напої? Чому потрібно вибрати саме цей келих / стакан для конкретного напою?

Правильний догляд за нейтральним обладнанням

Правильний догляд за нейтральним обладнанням

17.09.2020 › Статті

Нейтральне обладнання широко використовується в сфері громадського харчування

Технологія таблетки-харчування

Технологія таблетки-харчування

17.09.2020 › Статті

«Таблет-харчування» (індивідуально-порційна система харчування) - система харчування, що дозволяє економити час на роздачу їжі

Нова лінійка пароконвектоматов і шаф шокерной заморозки SkyLine від компанії Electrolux Professional

Нова лінійка пароконвектоматов і шаф шокерной заморозки SkyLine від компанії Electrolux Professional

15.09.2020 › Статті

Представляємо флагманську лінійку пароконвектоматов і шаф шокерной заморозки SkyLine від компанії Electrolux Professional, яка була відзначена нагородою Janus de l'Industrie 2020

Переваги вакуумної упаковки

Переваги вакуумної упаковки

10.09.2020 › Статті

Вакуум дозволяє уникнути поширення дрібних паразитів, які зазвичай утворюються в макаронах, рисі, борошні або сухофруктах, псуванню жирів і масел, утворенню цвілі навіть в продуктах, що зберігаються в маслі

З чого почати при відкритті власного закладу?

З чого почати при відкритті власного закладу?

19.08.2020 › Статті

Хочете відкрити власний заклад і не знаєте, з чого почати? Хочемо поділитися з вами декількома важливими порадами від успішних Топ-менеджерів ресторанів України

Доставка, обслуговування банкетів і кейтеринг: Як зробити бізнес прибутковим

Доставка, обслуговування банкетів і кейтеринг: Як зробити бізнес прибутковим

11.08.2020 › Статті

Часто прийнято вважати, що заклад - це головний бізнес, а ось доставка їжі, обслуговування банкетів і кейтеринг - додаткові модулі послуг

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 55
Профитекс

Реклама

Пропозиція тижня

Новий постачальник у каталозі

HotMax

HotMax

Інтернет-магазин харчового обладнання для барів, кафе і ресторанів. У каталозі представлено професійне обладнання від економ до преміум класу.

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400