Белый дом

Статті

Слайсер: професійний прилад для ідеального нарізання продуктів

Слайсер: професійний прилад для ідеального нарізання продуктів

08.12.2018 › Статті

Красиво нарізаний продукт - одна з основних задач професійного кухаря

Пароконвектомат - одне обладнання і так багато можливостей!

Пароконвектомат - одне обладнання і так багато можливостей!

05.12.2018 › Статті

Основою сучасної, добре організованою кухні є пристрої, серед яких перше місце займають пароконвекційні печі

Чим ресторан відрізняється від кафе?

Чим ресторан відрізняється від кафе?

05.12.2018 › Статті

Останнім часом довкола ресторанів і кафе не вщухають суперечки. Причина - стирання кордонів між цими закладами

Холодильні столи для вашого бізнесу

Холодильні столи для вашого бізнесу

05.12.2018 › Статті

Холодильні столи необхідні для зберігання продуктів харчування при певних температурах

Як підібрати меблі для пабу?

Як підібрати меблі для пабу?

19.11.2018 › Статті

Чи існують відмінності між вибором меблів для барів або пабів в англійському та ірландському стилі?

Три головних правила зберігання продуктів

Три головних правила зберігання продуктів

19.11.2018 › Статті

У достатній кількості випадків реальність така, що класичний склад є далеко не в кожному закладі громадського харчування

Класифікація або різновиди ресторанів

Класифікація або різновиди ресторанів

15.11.2018 › Статті

На сьогоднішній день існує декілька підходів до класифікації ресторанів по різним критерієм

Риба, гриби і овочі: як підготувати продукти до Cook & Chill

Риба, гриби і овочі: як підготувати продукти до Cook & Chill

13.11.2018 › Статті

Про підготовку продуктів до приготування за технологією Cook & Chill в тренінг-центрі компанії «Технофуд» розповідає су-шеф ресторану WHISKY CORNER

Як доглядати за меблями для ресторану

Як доглядати за меблями для ресторану

08.11.2018 › Статті

Як прибирати у квартирі або будинку господарі вирішують самостійно. Інша справа працювати з чистотою і порядком громадських закладів

Підстілля для столів - як вибрати!

Підстілля для столів - як вибрати!

08.11.2018 › Статті

Незалежно від розмірів і дизайну у кожного столу «на одній ніжці» є два основні елементи - стільниця і подстолье, яке служить її опорою

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 46
Профитекс

Реклама

Новий постачальник у каталозі

Білий дім

Білий дім

Пральня для організацій

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама