Зменшення кількості харчових відходів та уникнення псування продуктів важливі для будь-якого закладу громадського харчування, і використання вакуумного пакувальника – чудовий спосіб досягти цього!
Італійський виробник пароконвектоматів Giorik провів навчання для команди Технофуд: ми вивчили всі переваги та особливості обладнання.
Индукционное ущільнення кришки є поширеним і популярним у серйозних, відповідальних виконавців методом закупорювання різноманітної продукції
Для правильного зберігання продуктів у вакуумі ми завжди рекомендуємо використовувати тільки якісну і свіжу продукцію, приділяючи особливу увагу гігієні
В останній час у світі та Україні на харчовому виробництві, у закладах торгівлі популярне пакування охолодженого м`яса у вакуумну упаковку
На будь-якій сучасній кухні є потреба правильно обробляти та зберігати продукти, щоб вони залишалися свіжими та не втрачали своїх корисних властивостей
«Одна з безперечних і чистих радостей є відпочинок після праці» - Стверджував Еммануїл Кант і без сумніву мав рацію
Прання та прасування - нелегка і трудомістка задача навіть для невеликого домашнього господарства
Професійний кухар потребує професійних інструментах для своєї роботи
Ми часто стикаємося з питанням - чи оригінальна наша посуд Luminarc?
Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини HoReCa.UA
Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки
Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва