Белый дом

РесторанІнвест

Категорія: Посудомийні машини, Теплове устаткування, Холодильне устаткування, Електромеханічне устаткування, Барне устаткування, Нейтральне устаткування, Хлібопекарське і кондитерське устаткування, Вагове і пакувальне устаткування, Устаткування для національних кухонь, Торгівельне устаткування, Фаст-фуд устаткування, Зовнішнє оформлення, вивіски, Предмети інтер'єру і екстер'єру, Меблі для ресторанів, готелів, офісів, Меблі вуличні, Тенти, маркізи, шатри, парасолі, перголи, Барні стійки, Кондиціонування і вентиляція, Устаткування для пралень і хімчисток
Оборудование от РесторанИнвест

Компанія «Ресторанінвест» спеціалізується на комплексному наданні послуг у сфері оснащення закладів громадського харчування. У перелік послуг входить:

  • продаж, оренда приміщень під заклади громадського харчування (ресторанів, барів, кафе, їдалень, піцерій і т.д.),
  • викуп та продаж б/в обладнання та меблів для професійного оснащення закладів і його подальше технічне супроводження,
  • а також унікальна можливість оренди професійного б/в обладнання та меблів б/в на нетривалий термін (наприклад, для проведення одноразових заходів).

Якщо Вам необхідно укомплектувати заклад громадського харчування необхідним б/в устаткуванням і б/вмеблями, які будуть відповідати всім сучасним вимогам і коштувати на 50-70% менше від ціни нового, звертайтеся до нас.

Компанія має складськи приміщення в центрі м.Києва, а також вантажні автомобілі для перевезення б/в обладнання та б/в меблів будь-яких габаритів.

Компанія «Ресторанінвест» дорожить своєю репутацією, тому виконує свої зобов'язання у встановлені терміни, а це є важливим аргументом у виборі ділового партнера.

Адрес: г. Киев, ул. Якіра, 13, оф 316
Телефон: (068) 492-14-94
Пропозиції: Продаж і скупка б/в обладнання і б/в меблів
Сайт: www.restoraninvest.kiev.ua
Електронна пошта: restoraninvestSPAMFILTER@gmail.com
Категорія: Посудомийні машини, Теплове устаткування, Холодильне устаткування, Електромеханічне устаткування, Барне устаткування, Нейтральне устаткування, Хлібопекарське і кондитерське устаткування, Вагове і пакувальне устаткування, Устаткування для національних кухонь, Торгівельне устаткування, Фаст-фуд устаткування, Зовнішнє оформлення, вивіски, Предмети інтер'єру і екстер'єру, Меблі для ресторанів, готелів, офісів, Меблі вуличні, Тенти, маркізи, шатри, парасолі, перголи, Барні стійки, Кондиціонування і вентиляція, Устаткування для пралень і хімчисток

Статті

Холодильные столы для вашего бизнеса

05.12.2018 › Статті

Холодильні столи необхідні для зберігання продуктів харчування при певних температурах

Підстілля для столів - як вибрати!

Подстолья для столов - как выбрать!

08.11.2018 › Статті

Незалежно від розмірів і дизайну у кожного столу «на одній ніжці» є два основні елементи - стільниця і подстолье, яке служить її опорою

Відкриваємо Гриль - бар

Открываем Гриль - Бар

02.11.2018 › Статті

Гриль-бар - це заклад, який спеціалізується на приготуванні гарячих страв з м'яса на грилі

Обираємо стільці та інші меблі для бару

Выбираем стулья и другую мебель для бара

30.10.2018 › Статті

Для успішної роботи бару важливо не тільки гарне обслуговування і смачні напої, а й відповідна атмосфера

Кава машина для кафе - як зробити правильний вибір

Кофе машина для кафе - как сделать правильный выбор

23.10.2018 › Статті

Обираючи кавомашини для кафе чи ресторану, клієнт повинен в першу чергу звертати увагу на їх продуктивність і функціональні можливості

Ресторан в стилі Ампір - оформлення

Ресторан в стиле Ампир - оформление

18.10.2018 › Статті

Сьогодні все більше людей віддає перевагу святкувати урочисті події і важливі події в ресторанах

Сушарки для посуду: незамінний елемент будь-якої професійної кухні

Сушки для посуды: незаменимый элемент любой профессиональной кухни

05.09.2018 › Статті

На будь-якій професійній кухні рано чи пізно виникає питання, де і як правильно зберігати чистий посуд

Тонкощі вибору холодильної камери

Тонкости выбора холодильной камеры

28.08.2018 › Статті

Перш ніж зробити вибір на користь тієї або іншої моделі холодильної (морозильної) камери необхідно визначиться з цілим переліком умов

Переваги столів з нержавіючої сталі

Преимущества столов из нержавеющей стали

08.08.2018 › Статті

Обробний стіл є невід'ємною частиною професійної кухні

Вибір правильних меблів для літньої тераси

Выбор правильной мебели для летней террасы

08.08.2018 › Статті

З настанням літа бажання проводити час на відкритому повітрі зростає з кожним днем

Сезонність в ресторанному бізнесі

Сезонность в ресторанном бизнесе

24.02.2018 › Статті

Зміна пори року стосується всіх аспектів життєдіяльності людства. Кожного з нас вона зачіпає по-своєму, але не менш залежним від сезонності є і ресторанний бізнес

А з конвекцією смачніше!

А с конвекцией вкуснее!

29.01.2018 › Статті

Часто виходить так, що людина намагається над стравою, прикладає зусилля до приготування, але результат його розчаровує. У чому ж справа, може, в кулінарних здібностях, а може, справа в духовці, яка випікає блюдо?

Здорове харчування або особливості відкриття ресторану вегетаріанської кухні

Здоровое питание или особенности открытия ресторана вегетарианской кухни

05.01.2018 › Статті

У сучасному світі по-справжньому модним стає ведення здорового способу життя

Відкриваємо ірландський паб. Що потрібно для початку?

Открываем ирландский паб. Что нужно для начала?

27.12.2017 › Статті

Завжди хочеться вибрати хороший заклад, в яке можна піти з друзями відпочити і чудово провести час. Про таке місце ми зараз і поговоримо

Власна кондитерська. Що потрібно знати щоб відкрити кондитерський цех?

Собственная кондитерская. Что нужно знать чтобы открыть кондитерский цех?

21.12.2017 › Статті

Ми живемо в такий час, коли в людині прокинулося бажання займатися своєю справою, про яку вона мріяла з дитинства, або ж завжди бачила у цьому перспективу

Ласкаво просимо в млинцеву. Що потрібно знати щоб відкрити млинцеву?

Добро пожаловать в блинную. Что нужно знать чтобы открыть блинную?

07.12.2017 › Статті

Найголовнішою і невід'ємною частиною всього цього процесу буде місце розташування кафе. Для того щоб була хороша прибуток, необхідна велика прохідність людей

Обладнання для піци. Яке має бути?

Оборудование для пиццы. Какое должно быть?

30.11.2017 › Статті

Піцерії, нарівні з іншими заокеанськими точками громадського харчування міцно увійшли до нашого життя

Пиво в кегах і пивне обладнання

Пиво в кегах и пивное оборудование

13.11.2017 › Статті

Все частіше приходячи в ресторан або магазин, ми вважаємо за краще купувати розливне пиво

Як домогтися успіху в ресторанному бізнесі

Как добиться успеха в ресторанном бизнесе

02.11.2017 › Статті

Ресторанний бізнес насправді не такий простий як може здатися деяким бізнесменам на перший погляд. Для того щоб домогтися успіху в ресторанній справі потрібно багато працювати

Взяти в оренду кафе

Взять в аренду кафе

03.04.2017 › Статті

Якщо ви тільки хочете почати свій шлях в ресторанному бізнесі і твердо вирішили відкрити кафе, то чудовою нагодою почати стане оренда вже готового і обладнаного приміщення під кафе

Успішність ресторану і кафе

Успешность ресторана и кафе

20.03.2017 › Статті

Ресторанний бізнес - важка справа, але в той же час може бути досить прибутковою і коштує витрачених зусиль

Вибираємо професійну кавоварку разом з «Ресторанінвест»

Выбираем профессиональную кофемашину вместе с «Ресторанивест»

22.02.2017 › Статті

Для приготування дійсно правильного еспресо необхідна мелена кава, хороша вода і професійна кавоварка

Електромеханічне обладнання - основний помічник кухаря

Электромеханическое оборудование – основной помощник повара

15.02.2017 › Статті

Швидкість обслуговування великого потоку відвідувачів в закладах громадського харчування і покупців в продуктових супермаркетах, у відділах гастрономії, часто залежить від якості супутнього професійного електромеханічного обладнання

Миючі засоби для промислових посудомийних машин

Моющие средства для промышленных посудомоечных машин

06.02.2017 › Статті

У ресторанному бізнесі дуже важливо мати професійну міцну посудомийну машину, яка допоможе Вам впоратися з великою кількістю брудного посуду за короткою час

Новинки Unox

Новинки Unox

31.01.2017 › Статті

Торгова марка Unox не перестає модернізувати свою продукцію. З кожним роком італійська компанія випускає все нові моделі, удосконалює технології

Застосування холодильних і морозильних камер в сфері громадського харчування

Применение холодильных и морозильных камер в сфере общественного питания

25.01.2017 › Статті

Необхідним атрибутом для Horeca (готель, ресторан, кафе), є холодильне обладнання для ресторанів

Купити готовий бізнес - кафе

Купить готовый бизнес - кафе

18.01.2017 › Статті

Відкрити кафе або ресторан з нуля - справа дуже тривала і обтяжлива

Планування площі кафе і ресторану

Планирование площади кафе и ресторана

10.01.2017 › Статті

Початок планування для відкриття кафе або ж ресторану потрібно завжди враховувати, якою буде площа майбутнього закладу громадського харчування

Як правильно зняти приміщення під кафе в оренду?

Как правильно снять помещение под кафе в аренду?

22.12.2016 › Статті

Ресторанний бізнес і взагалі весь напрямок громадського харчування в нинішній час вкрай динамічний і коли-небудь майже перед кожним ресторатором виникає питання про оренду кафе або приміщення під кафе

Оренда приміщень під кафе

Аренда помещений под кафе

13.12.2016 › Статті

Ваша мрія з дитинства була організувати заклад, в якому будуть смачно готувати, панувати затишна обстановка і від відвідувачів не буде відбою, а Ви в цей час будете підраховувати прибуток?

Лінія роздачі. Яку саме купувати - нову або б/в?

Линия раздачи. Какую именно покупать – новую или б/у?

21.11.2016 › Статті

Таким питанням переймався, мало не кожен початківець ресторатор. Відкрити заклад і мінімізувати витрати - адекватне бажання підприємця

Вугільні печі закритого типу для ресторанів

Угольные печи закрытого типа для ресторанов

19.11.2016 › Статті

Вугільні печі закритого типу все більше користуються популярністю серед ресторанів. А для ресторанів з мангал меню - це просто необхідність

Як себе убезпечити, орендуючи приміщення під кафе, бар, ресторан?

Как себя обезопасить, арендуя помещение под кафе, бар, ресторан?

17.11.2016 › Статті

Якщо ви вирішили знайти приміщення без допомоги агентства, вам слід врахувати деякі фактори

Як купити приміщення під ресторан?

Как купить помещение под ресторан?

12.10.2016 › Статті

Підбираючи приміщення під новий проект, ресторатори дуже часто віддають перевагу орендованих приміщень, не замислюючись про придбання самого приміщення

Лінія роздачі - швидке обслуговування гостей

Линия раздачи – быстрое обслуживание гостей

04.10.2016 › Статті

У ресторанній індустрії на сьогоднішній день особливу роль відіграє конкурентоспроможність в обслуговуванні відвідувачів

У чому відмінність професійного кухонного обладнання від побутового

В чём отличие профессионального кухонного оборудования от бытового

30.09.2016 › Статті

Будь-початківець ресторатор, який мріє про відкриття ресторану, кафе, піцерії або будь-якого іншого громадського харчування стикається з питанням покупки устаткування на кухню свого закладу

Технології майбутнього - кухонний центр Rational VCC 112

Технологии будущего - кухонный центр Rational VCC 112

22.09.2016 › Статті

VarioCooking Center Rational VCC 112 миттєво і назавжди змінює погляд на приготування страв. Універсальний апарат, функціональний настільки, що для того щоб описати всі його можливості, потрібно окрема стаття

Оренда ресторанної нерухомості

Аренда ресторанной недвижимости

20.09.2016 › Статті

Багато рестораторів, відкриваючи новий ресторан, повинні прийняти рішення - взяти в оренду або купити приміщення. Щоб визначиться потрібно звернути увагу на ряд чинників

Чи потрібна вугільна піч на кухні громадського харчування?

Нужна ли угольная печь на кухне общественного питания?

01.09.2016 › Статті

Багато власників закладів громадського харчування задавалися питанням, чи потрібна в їхньому закладі піч на вугіллі, наскільки це доцільно і вигідно для бізнесу?

Холодильне та морозильне б/в обладнання основа будь-якої кухні громадського харчування

Холодильное и морозильное бу оборудование основа любой кухни общественного питания

25.08.2016 › Статті

Холодильне та морозильне обладнання є незамінним елементом сучасної кухні громадського харчування

Яку вибрати кавоварку для ресторану, бару, кафе ...

Какую выбрать кофемашину для ресторана, бара, кафе…

16.02.2016 › Статті

Кава - один з найпопулярніших напоїв у наші дні. У зв'язку з цим, на ринку технологічного обладнання представлений широкий асортимент різних пристроїв, механізують його приготування

Як вибрати меблі для кафе і ресторану?

Как выбрать мебель для кафе и ресторана?

13.01.2016 › Статті

Перше враження при відвідуванні будь-якого закладу у нас складається від дизайну інтер'єру і зручності меблів

Купити приміщення під громадське харчування або орендувати обладнаний ресторан? Якою інформацією повинні володіти покупці і орендарі

Купить помещение под общепит или арендовать оборудованный ресторан? Какой информацией должны владеть покупатели и арендаторы

08.12.2015 › Статті

Володіти ресторанним бізнесом завжди вважалося престижно і прибутково, але щоб бізнес був успішним і динамічно розвивався, необхідно правильно підібрати місце і приміщення під свій проект

Переваги та недоліки придбання б/в обладнання для закладів громадського харчування

Преимущества и недостатки приобретения б/у оборудования для заведений общественного питания

07.12.2015 › Статті

Тенденція продажу професійного обладнання для кафе, барів, ресторанів на ринку України говорять про те, що ціна на імпортне обладнання для громадського харчування значно збільшилася і стала недоступною для більшості рестораторів

Як правильно здійснювати пошук необхідного б/в обладнання та б/в меблів для кафе, барів, ресторанів

Как правильно осуществлять поиск необходимого б/у оборудования и б/у мебели для кафе, баров, ресторанов

03.12.2015 › Статті

У ході своєї діяльності компанія «Ресторанінвест» стикаємося з тим, що клієнти нам кажуть: «Чому ми до цього нічого не знали про вас. Як вас можна знайти в просторах мережі Інтернет? Ми могли, заощадити круглу суму грошей»

Правильний вибір піца печі - запорука успіху піцерії

Правильный выбор пицца печи - залог успеха пиццерии

06.11.2015 › Статті

Піч для піци - це професійне теплове обладнання для приготування піци

Новини

Нейтральне обладнання від компанії «Ресторанінвест»

Нейтральное оборудование от компании «Ресторанинвест»

09.10.2018 › Новини

На кухні будь-якого закладу, будь то невеликий бар або велика їдальня, величезну роль грає нейтральне обладнання

Викуп устаткування, меблів та посуду

Выкуп оборудования, мебели и посуды

09.10.2018 › Новини

Кожен день відкривається і закривається безліч різних закладів і перед рестораторами постає питання куди подіти обладнання, меблі, посуд і весь інвентар

Фінальний розпродаж стільців

Финальная распродажа стульев

28.08.2018 › Новини

У компанії «Ресторанінвест» проходить розпродаж залишків стільців і крісел, більшість моделей залишилися в одному або декількох екземплярах

Увага! Розпродаж нового нейтрального обладнання з нержавіючої сталі від компанії «РесторанІнвест»

Внимание! Распродажа нового нейтрального оборудования из нержавеющей стали от компании «РесторанИнвест»

15.12.2017 › Новини

В наявності столи, стелажі, мийки, полиці з нержавіючої сталі стандартних і найбільш затребуваних розмірів!

Нове нейтральне обладнання з нержавіючої сталі від компанії РесторанІнвест

Новое нейтральное оборудование из нержавеющей стали от компании РесторанИнвест

26.10.2017 › Новини

Компанія РесторанІнвест, крім продажу обладнання та меблів для закладів громадського харчування, займається також виготовленням нейтрального обладнання з нержавіючої сталі

Всі новини
Профитекс

Реклама

Новий постачальник у каталозі

Білий дім

Білий дім

Пральня для організацій

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама