РесторанІнвест

Категорія: Посудомийні машини, Теплове устаткування, Холодильне устаткування, Електромеханічне устаткування, Барне устаткування, Нейтральне устаткування, Хлібопекарське і кондитерське устаткування, Вагове і пакувальне устаткування, Устаткування для національних кухонь, Торгівельне устаткування, Фаст-фуд устаткування, Зовнішнє оформлення, вивіски, Предмети інтер'єру і екстер'єру, Меблі для ресторанів, готелів, офісів, Меблі вуличні, Тенти, маркізи, шатри, парасолі, перголи, Барні стійки, Кондиціонування і вентиляція, Устаткування для пралень і хімчисток
Оборудование от РесторанИнвест

Компанія «Ресторанінвест» спеціалізується на комплексному наданні послуг у сфері оснащення закладів громадського харчування. У перелік послуг входить:

  • продаж, оренда приміщень під заклади громадського харчування (ресторанів, барів, кафе, їдалень, піцерій і т.д.),
  • викуп та продаж б/в обладнання та меблів для професійного оснащення закладів і його подальше технічне супроводження,
  • а також унікальна можливість оренди професійного б/в обладнання та меблів б/в на нетривалий термін (наприклад, для проведення одноразових заходів).

Якщо Вам необхідно укомплектувати заклад громадського харчування необхідним б/в устаткуванням і б/вмеблями, які будуть відповідати всім сучасним вимогам і коштувати на 50-70% менше від ціни нового, звертайтеся до нас.

Компанія має складськи приміщення в центрі м.Києва, а також вантажні автомобілі для перевезення б/в обладнання та б/в меблів будь-яких габаритів.

Компанія «Ресторанінвест» дорожить своєю репутацією, тому виконує свої зобов'язання у встановлені терміни, а це є важливим аргументом у виборі ділового партнера.

Адрес: г. Киев, ул. Якіра, 13, оф 316
Телефон: (068) 492-14-94
Пропозиції: Продаж і скупка б/в обладнання і б/в меблів
Сайт: www.restoraninvest.kiev.ua
Електронна пошта: restoraninvestSPAMFILTER@gmail.com
Категорія: Посудомийні машини, Теплове устаткування, Холодильне устаткування, Електромеханічне устаткування, Барне устаткування, Нейтральне устаткування, Хлібопекарське і кондитерське устаткування, Вагове і пакувальне устаткування, Устаткування для національних кухонь, Торгівельне устаткування, Фаст-фуд устаткування, Зовнішнє оформлення, вивіски, Предмети інтер'єру і екстер'єру, Меблі для ресторанів, готелів, офісів, Меблі вуличні, Тенти, маркізи, шатри, парасолі, перголи, Барні стійки, Кондиціонування і вентиляція, Устаткування для пралень і хімчисток

Статті

Здоровое питание или особенности открытия ресторана вегетарианской кухни

05.01.2018 › Статті

У сучасному світі по-справжньому модним стає ведення здорового способу життя

Відкриваємо ірландський паб. Що потрібно для початку?

Открываем ирландский паб. Что нужно для начала?

27.12.2017 › Статті

Завжди хочеться вибрати хороший заклад, в яке можна піти з друзями відпочити і чудово провести час. Про таке місце ми зараз і поговоримо

Власна кондитерська. Що потрібно знати щоб відкрити кондитерський цех?

Собственная кондитерская. Что нужно знать чтобы открыть кондитерский цех?

21.12.2017 › Статті

Ми живемо в такий час, коли в людині прокинулося бажання займатися своєю справою, про яку вона мріяла з дитинства, або ж завжди бачила у цьому перспективу

Ласкаво просимо в млинцеву. Що потрібно знати щоб відкрити млинцеву?

Добро пожаловать в блинную. Что нужно знать чтобы открыть блинную?

07.12.2017 › Статті

Найголовнішою і невід'ємною частиною всього цього процесу буде місце розташування кафе. Для того щоб була хороша прибуток, необхідна велика прохідність людей

Обладнання для піци. Яке має бути?

Оборудование для пиццы. Какое должно быть?

30.11.2017 › Статті

Піцерії, нарівні з іншими заокеанськими точками громадського харчування міцно увійшли до нашого життя

Пиво в кегах і пивне обладнання

Пиво в кегах и пивное оборудование

13.11.2017 › Статті

Все частіше приходячи в ресторан або магазин, ми вважаємо за краще купувати розливне пиво

Як домогтися успіху в ресторанному бізнесі

Как добиться успеха в ресторанном бизнесе

02.11.2017 › Статті

Ресторанний бізнес насправді не такий простий як може здатися деяким бізнесменам на перший погляд. Для того щоб домогтися успіху в ресторанній справі потрібно багато працювати

Взяти в оренду кафе

Взять в аренду кафе

03.04.2017 › Статті

Якщо ви тільки хочете почати свій шлях в ресторанному бізнесі і твердо вирішили відкрити кафе, то чудовою нагодою почати стане оренда вже готового і обладнаного приміщення під кафе

Успішність ресторану і кафе

Успешность ресторана и кафе

20.03.2017 › Статті

Ресторанний бізнес - важка справа, але в той же час може бути досить прибутковою і коштує витрачених зусиль

Вибираємо професійну кавоварку разом з «Ресторанінвест»

Выбираем профессиональную кофемашину вместе с «Ресторанивест»

22.02.2017 › Статті

Для приготування дійсно правильного еспресо необхідна мелена кава, хороша вода і професійна кавоварка

Електромеханічне обладнання - основний помічник кухаря

Электромеханическое оборудование – основной помощник повара

15.02.2017 › Статті

Швидкість обслуговування великого потоку відвідувачів в закладах громадського харчування і покупців в продуктових супермаркетах, у відділах гастрономії, часто залежить від якості супутнього професійного електромеханічного обладнання

Миючі засоби для промислових посудомийних машин

Моющие средства для промышленных посудомоечных машин

06.02.2017 › Статті

У ресторанному бізнесі дуже важливо мати професійну міцну посудомийну машину, яка допоможе Вам впоратися з великою кількістю брудного посуду за короткою час

Новинки Unox

Новинки Unox

31.01.2017 › Статті

Торгова марка Unox не перестає модернізувати свою продукцію. З кожним роком італійська компанія випускає все нові моделі, удосконалює технології

Застосування холодильних і морозильних камер в сфері громадського харчування

Применение холодильных и морозильных камер в сфере общественного питания

25.01.2017 › Статті

Необхідним атрибутом для Horeca (готель, ресторан, кафе), є холодильне обладнання для ресторанів

Купити готовий бізнес - кафе

Купить готовый бизнес - кафе

18.01.2017 › Статті

Відкрити кафе або ресторан з нуля - справа дуже тривала і обтяжлива

Планування площі кафе і ресторану

Планирование площади кафе и ресторана

10.01.2017 › Статті

Початок планування для відкриття кафе або ж ресторану потрібно завжди враховувати, якою буде площа майбутнього закладу громадського харчування

Як правильно зняти приміщення під кафе в оренду?

Как правильно снять помещение под кафе в аренду?

22.12.2016 › Статті

Ресторанний бізнес і взагалі весь напрямок громадського харчування в нинішній час вкрай динамічний і коли-небудь майже перед кожним ресторатором виникає питання про оренду кафе або приміщення під кафе

Оренда приміщень під кафе

Аренда помещений под кафе

13.12.2016 › Статті

Ваша мрія з дитинства була організувати заклад, в якому будуть смачно готувати, панувати затишна обстановка і від відвідувачів не буде відбою, а Ви в цей час будете підраховувати прибуток?

Лінія роздачі. Яку саме купувати - нову або б/в?

Линия раздачи. Какую именно покупать – новую или б/у?

21.11.2016 › Статті

Таким питанням переймався, мало не кожен початківець ресторатор. Відкрити заклад і мінімізувати витрати - адекватне бажання підприємця

Вугільні печі закритого типу для ресторанів

Угольные печи закрытого типа для ресторанов

19.11.2016 › Статті

Вугільні печі закритого типу все більше користуються популярністю серед ресторанів. А для ресторанів з мангал меню - це просто необхідність

Як себе убезпечити, орендуючи приміщення під кафе, бар, ресторан?

Как себя обезопасить, арендуя помещение под кафе, бар, ресторан?

17.11.2016 › Статті

Якщо ви вирішили знайти приміщення без допомоги агентства, вам слід врахувати деякі фактори

Як купити приміщення під ресторан?

Как купить помещение под ресторан?

12.10.2016 › Статті

Підбираючи приміщення під новий проект, ресторатори дуже часто віддають перевагу орендованих приміщень, не замислюючись про придбання самого приміщення

Лінія роздачі - швидке обслуговування гостей

Линия раздачи – быстрое обслуживание гостей

04.10.2016 › Статті

У ресторанній індустрії на сьогоднішній день особливу роль відіграє конкурентоспроможність в обслуговуванні відвідувачів

У чому відмінність професійного кухонного обладнання від побутового

В чём отличие профессионального кухонного оборудования от бытового

30.09.2016 › Статті

Будь-початківець ресторатор, який мріє про відкриття ресторану, кафе, піцерії або будь-якого іншого громадського харчування стикається з питанням покупки устаткування на кухню свого закладу

Технології майбутнього - кухонний центр Rational VCC 112

Технологии будущего - кухонный центр Rational VCC 112

22.09.2016 › Статті

VarioCooking Center Rational VCC 112 миттєво і назавжди змінює погляд на приготування страв. Універсальний апарат, функціональний настільки, що для того щоб описати всі його можливості, потрібно окрема стаття

Оренда ресторанної нерухомості

Аренда ресторанной недвижимости

20.09.2016 › Статті

Багато рестораторів, відкриваючи новий ресторан, повинні прийняти рішення - взяти в оренду або купити приміщення. Щоб визначиться потрібно звернути увагу на ряд чинників

Чи потрібна вугільна піч на кухні громадського харчування?

Нужна ли угольная печь на кухне общественного питания?

01.09.2016 › Статті

Багато власників закладів громадського харчування задавалися питанням, чи потрібна в їхньому закладі піч на вугіллі, наскільки це доцільно і вигідно для бізнесу?

Холодильне та морозильне б/в обладнання основа будь-якої кухні громадського харчування

Холодильное и морозильное бу оборудование основа любой кухни общественного питания

25.08.2016 › Статті

Холодильне та морозильне обладнання є незамінним елементом сучасної кухні громадського харчування

Яку вибрати кавоварку для ресторану, бару, кафе ...

Какую выбрать кофемашину для ресторана, бара, кафе…

16.02.2016 › Статті

Кава - один з найпопулярніших напоїв у наші дні. У зв'язку з цим, на ринку технологічного обладнання представлений широкий асортимент різних пристроїв, механізують його приготування

Як вибрати меблі для кафе і ресторану?

Как выбрать мебель для кафе и ресторана?

13.01.2016 › Статті

Перше враження при відвідуванні будь-якого закладу у нас складається від дизайну інтер'єру і зручності меблів

Купити приміщення під громадське харчування або орендувати обладнаний ресторан? Якою інформацією повинні володіти покупці і орендарі

Купить помещение под общепит или арендовать оборудованный ресторан? Какой информацией должны владеть покупатели и арендаторы

08.12.2015 › Статті

Володіти ресторанним бізнесом завжди вважалося престижно і прибутково, але щоб бізнес був успішним і динамічно розвивався, необхідно правильно підібрати місце і приміщення під свій проект

Переваги та недоліки придбання б/в обладнання для закладів громадського харчування

Преимущества и недостатки приобретения б/у оборудования для заведений общественного питания

07.12.2015 › Статті

Тенденція продажу професійного обладнання для кафе, барів, ресторанів на ринку України говорять про те, що ціна на імпортне обладнання для громадського харчування значно збільшилася і стала недоступною для більшості рестораторів

Як правильно здійснювати пошук необхідного б/в обладнання та б/в меблів для кафе, барів, ресторанів

Как правильно осуществлять поиск необходимого б/у оборудования и б/у мебели для кафе, баров, ресторанов

03.12.2015 › Статті

У ході своєї діяльності компанія «Ресторанінвест» стикаємося з тим, що клієнти нам кажуть: «Чому ми до цього нічого не знали про вас. Як вас можна знайти в просторах мережі Інтернет? Ми могли, заощадити круглу суму грошей»

Правильний вибір піца печі - запорука успіху піцерії

Правильный выбор пицца печи - залог успеха пиццерии

06.11.2015 › Статті

Піч для піци - це професійне теплове обладнання для приготування піци

Новини

Увага! Розпродаж нового нейтрального обладнання з нержавіючої сталі від компанії «РесторанІнвест»

Внимание! Распродажа нового нейтрального оборудования из нержавеющей стали от компании «РесторанИнвест»

15.12.2017 › Новини

В наявності столи, стелажі, мийки, полиці з нержавіючої сталі стандартних і найбільш затребуваних розмірів!

Нове нейтральне обладнання з нержавіючої сталі від компанії РесторанІнвест

Новое нейтральное оборудование из нержавеющей стали от компании РесторанИнвест

26.10.2017 › Новини

Компанія РесторанІнвест, крім продажу обладнання та меблів для закладів громадського харчування, займається також виготовленням нейтрального обладнання з нержавіючої сталі

Компанія «РесторанІнвест» запрошує на Ресторан Експо 2017

Компания «РесторанИнвест» приглашает на Ресторан Экспо 2017

26.10.2017 › Новини

З 8 по 10 листопада 2017 року виставковому центрі КиївЕкспоПлаза відбудеться наймасштабніший захід в області ресторанного бізнесу

Технологічне проектування закладів громадського харчування від компанії «РесторанІнвест»

Технологическое проектирование заведений общественного питания от компании «РесторанИнвест»

16.06.2017 › Новини

Компанія «РесторанІнвест» пропонує технологічне проектування вашого майбутнього закладу громадського харчування

Огляд продукції, представленої на експофорум Foreach 2016 року в категорії «Холодильне обладнання»

Обзор продукции, представленной на Экспофоруме FoReCH 2016 года в категории «Холодильное оборудование»

20.11.2016 › Новини

1-3 листопада Компанія «РесторанІнвест» брала участь в Міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу

Всі новини
Профитекс

Реклама

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Ал-груп

Ал-груп

Професійний посуд, кухонний інвентар і барні аксесуари для HoReCa

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама