Категорія: | Барне устаткування, Вагове і пакувальне устаткування, Нейтральне устаткування, Устаткування для національних кухонь, Посудомийні машини, Теплове устаткування, Торгівельне устаткування, Фаст-фуд устаткування, Хлібопекарське і кондитерське устаткування, Холодильне устаткування, Електромеханічне устаткування, Банкетно-фуршетний інвентар, Кухонний інвентар і наплитний посуд, Посудомийні машини, Архітектурне проектування і дизайн, Меблі для ресторанів, готелів, офісів, Уніформа, спецодяг |
Профессиональное оборудование для кухни - это обязательный комплекс различных устройств и конструкций, обеспечивающих качественную работу объектов сферы HoReCa.
Компания «Технофуд» с 2003 года поставляет предметы современного технического оснащения для заведений общественного питания: ресторанов, кафе и других. С помощью предоставляемых конструктивных решений для бизнеса деловые партнеры компании выстраивают успешные проекты по оказанию услуг своим клиентам.
Проектирование и поставка профессионального оборудования, а также аксессуаров в заведения HoReCa; монтаж профессионального оборудования в производственных помещениях; сервисное обслуживание; обучение.
Достаточный опыт помогает нам предлагать рестораторам Украины выбор актуальных идей для реализации планов, связанных с ресторанно-гостиничным сервисом. Поставки профессионального оборудования для кухни, а также экспертное сопровождение продвижения новых пищевых технологий на украинском рынке делают сотрудничество с компанией "Технофуд" надежным и востребованным инструментом для получения необходимого результата.
Предоставление консультаций компетентными специалистами, проведение мастер-классов известными шеф-поварами, техническая поддержка клиентов, - к каждому из направлений деятельности наша команда подходит профессионально и ответственно, что подтверждают честные и прозрачные отношения со всеми участниками бизнес-процессов.
Различные варианты технических решений для профессиональной кухни смотрите на сайте компании: technofood.com.ua. Ассортимент сертифицированной продукции, представленный в интернете на нашем сайте, позволяет подобрать именно такой комплекс оснащения, который сделает работу повара максимально эффективной и комфортной. Тепловое, холодильное, электромеханическое, упаковочное и весовое, посудомоечное, уборочное оборудование, все, что связано с доставкой и хранением пищи, мебель из нержавеющей стали и линии раздачи, а также многое другое, - полный ассортимент доступен на сайте technofood.com.ua.
Цены на товары, представленные на сайте, регулярно обновляются. Для постоянных клиентов и при комплексных заказах используется система скидок. Также профессиональное оборудование для кухни доступно для приобретения в лизинг на выгодных условиях.
Мы являемся официальными представителями фабрик:
Sirman (Италия), Orved (Италия), Lainox (Италия), Pimak (Турция), Oztiryakiler (Турция), GGF (Италия), SARO (Германия), Bartscher (Германия), Asterm (Болгария), AlfaPizza (Италия), GIMetal (Италия), MBM (Италия), Baysan (Турция).
Преимущества:
Адрес: | м. Київ, вул. Гарматна, 4, оф. 312 |
Телефон: | (044) 221-98-10; (096) 015-93-30 |
Факс: | (044) 453-36-27 |
Информація: | Інтернет-магазин Технофуд надає сучасне професійне теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів в Україні; Монтаж і сервісне обслуговування у всій Україні; Професійне обладнання від таких брендів: OZTI (Oztiryakiler), Sirman (Італія), Pimak (Туреччина), Becker (Італія), Bartscher (Німеччина), Beckers (Італія), Juka (Польща), Orved (Італія), Polair (Росія / Італія) |
Пропозиції: | Підбір та постачання професійного обладнання та аксесуарів до закладів HoReCa; Монтаж професійного обладнання на площах підприємства; Сервісне обслуговування гарантійного і післягарантійного обладнання у всіх регіонах України; Доставка товару в будь-який регіон України; Можливість купувати обладнання в лізинг |
Сайт: | http://www.technofood.com.ua |
Електронна пошта: | infoSPAMFILTER@technofood.com.ua |
Категорія: | Барне устаткування, Вагове і пакувальне устаткування, Нейтральне устаткування, Устаткування для національних кухонь, Посудомийні машини, Теплове устаткування, Торгівельне устаткування, Фаст-фуд устаткування, Хлібопекарське і кондитерське устаткування, Холодильне устаткування, Електромеханічне устаткування, Банкетно-фуршетний інвентар, Кухонний інвентар і наплитний посуд, Посудомийні машини, Архітектурне проектування і дизайн, Меблі для ресторанів, готелів, офісів, Уніформа, спецодяг |
Зменшення кількості харчових відходів та уникнення псування продуктів важливі для будь-якого закладу громадського харчування, і використання вакуумного пакувальника – чудовий спосіб досягти цього!
Італійський виробник пароконвектоматів Giorik провів навчання для команди Технофуд: ми вивчили всі переваги та особливості обладнання.
Для правильного зберігання продуктів у вакуумі ми завжди рекомендуємо використовувати тільки якісну і свіжу продукцію, приділяючи особливу увагу гігієні
Літо нас вже наздогнало теплою і сонячною погодою, а також бажанням спробувати нові, прохолодні і освіжаючі молочні коктейлі в якості десертів
Дегидратор - універсальне обладнання, що може дозволити підприємству громадського харчування самостійно виготовляти не просто сушку для узвару, а й цікаві, здорові снеки
Прання та прасування - нелегка і трудомістка задача навіть для невеликого домашнього господарства
Одним з варіантів стабільного прибуткового бізнесу в будь-який час є відкриття невеликий за обсягом кондитерської або міні пекарні
Піч для піци - обладнання, без якого не обійтися не тільки в приготуванні піци, але і в приготуванні хачапурі та іншої випічки
Про побутові міксери чув кожен. Багато господинь регулярно використовують такі девайси для приготування тіста, соусів і навіть коктейлів
На професійній кухні не обійтися без особливого типу теплового обладнання, яке легко може замінити плиту, фритюрницю, духова шафа конвектор і багато іншого
Рецепт ідеальної закуски від компанії «Технофуд» для святкового меню. Прості інгредієнти, швидке приготування і зручне зберігання
Хрусткі пончики, посипані цукровою пудрою, люблять ласуни різного віку
Незважаючи на те, що правильне приготування спагетті, пасти і макаронів здається більшості людей абсолютно простою справою, фахівці знають, що це справжнє мистецтво, яке потребує від кухаря майстерності і високого рівня кваліфікації
У гонці за економією часу, не хочеться втратити в якості продукції
У вересні груша - королева фруктів, і тому ми хочемо дати вам швидкий рецепт, що сподобається вашим гостям
«Таблет-харчування» (індивідуально-порційна система харчування) - система харчування, що дозволяє економити час на роздачу їжі
Вакуум дозволяє уникнути поширення дрібних паразитів, які зазвичай утворюються в макаронах, рисі, борошні або сухофруктах, псуванню жирів і масел, утворенню цвілі навіть в продуктах, що зберігаються в маслі
Хочете відкрити власний заклад і не знаєте, з чого почати? Хочемо поділитися з вами декількома важливими порадами від успішних Топ-менеджерів ресторанів України
Часто прийнято вважати, що заклад - це головний бізнес, а ось доставка їжі, обслуговування банкетів і кейтеринг - додаткові модулі послуг
Морозиво в ресторані - тема як ніколи актуальна з приходом тепла, особливо до моменту відкриття літніх терас в закладах громадського харчування
Літня спека хоч і запізнюється трохи, але обов'язково прийде. А значить - потрібно бути готовими до вгамування спраги гостей
Піца в Україні давно завоювала популярність і по праву вважається найпопулярнішим блюдом італійської кухні
Кейтеринг - найпопулярніша послуга, поява якої було викликано потребою ринку в гнучких і мобільних рішеннях
Незважаючи на величезну популярність сьогодні закладів громадського харчування, що працюють за західним форматом, столові, що відрізняються достатком страв і їх дешевизною, приносять своїм власникам не менший прибуток
Рецепт десерту від Домініка Чепмена і компанії «Технофуд»
Щоб залучити клієнтів, будь-якого закладу громадського харчування має запропонувати не тільки хороший вибір страв, але і висококласне обслуговування
Морозиво - один з найпопулярніших в світі десертів. Звичайно, найбільшу популярність морозиво набирає влітку, коли так і хочеться охолодитися в літню спеку
Цей приголомшливий рецепт веганскої панна котто доводить, що веганські десерти можуть бути такими ж смачними і чудовими, як і їх молочний аналог
В кафе чи ресторані дуже важливо правильно розташувати кухонне обладнання для зберігання або приготування їжі і напоїв
Красива, приваблива кондитерська вітрина - обладнання, яке гарантовано збільшує обсяги продажів в закладах громадського харчування
Страви шеф-кухаря Intercontinental Regency Bahrain, розкішного бізнес-готелю в центрі Манами, столиці Королівства Бахрейн Луїджі Ферран, відрізняють простота і творчий підхід
Багато відвідувачів закладів громадського харчування в якості гарніру вибирають картоплю фрі
Джелато - смачний і витончений десерт, найкраще вживати свіжим, тоді він повністю розкриває всю гаму легкого і ніжного смаку
Успішність будь-якого закладу громадського харчування, перш за все, залежить від правильної організації робочого простору
Щоб скористатися перевагами техніки приготування в вакуумі, необхідно дотримуватися деяких правил, щоб отримати найкращий результат
Джанлука Томасі (Gianluca Tomasi) закінчив Професійний готельний інститут Recoaro Terme, де відразу продемонстрував талант до кулінарного мистецтва
Кейтеринг - це не тільки спосіб доставки харчування відвідувачам заходів і урочистих прийомів, це і забезпечення обідами співробітників компаній, що працюють в офісах, розташованих поруч з рестораном
Зручний, практичний і функціональний обробний стіл потрібен на кожній кухні в будь-якому закладі громадського харчування
Сьогодні, спеціально для рубрики #technochef Дар'я Гросицька, бренд-шеф компанії CMYK ingredients, приготувала нетривіальний рецепт хумуса з гречки
Думка про те, що парна яловичина - найкраща, помилково і часто використовується продавцями, як маркетинговий хід
На даний момент ринок обладнання для фаст фуду відрізняється різноманітністю, і без багатьох одиниць техніки складно уявити роботу харчових підприємств
Сьогодні в рубриці #technochef Дмитро Руденко - бренд-шеф мережі ресторанів "Mamamia!" поділиться з нами рецептом карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі
Холодильні та морозильні столи для ресторанів - незамінне обладнання, здатне забезпечувати належні умови зберігання продуктів
Рибні, м'ясні та інші продукти, красиво розставлені на полицях, виглядають куди більш естетично, апетитно і презентабельно, ніж страви в закритих контейнерах...
Вафлі та каннолі можуть бути використані не лише як прикраси, але і як головні герої десерту, якщо вони виготовлені кухарем, уважним як до якості, так і до інновацій...
Конвекційна піч - обладнання, яке в рекордні терміни завоювало популярність серед кухарів і власників підприємств громадського харчування
Дегустаційний сет - це візитна картка шеф-кухаря, яка розкриває його талант
Якщо ви хочете готувати на рівні професійних ресторанів високої кухні, то вам варто спробувати товари з індукційними технологіями
У процесі приготування їжі постійно утворюються різні запахи
Найшвидшим, смачним і доступним блюдом італійської кухні є піца
Сучасну кухню досить важко уявити без такого італійського блюда, як піца
У ресторані є людина, яка може магічним чином привабити гостей в ресторан
Фризери - це апарати, в яких шляхом змішування, насичення повітрям і охолодження спеціальна суміш на молочній основі перетворюється в найулюбленіший десерт дітей і дорослих - морозиво
Лінія роздачі - це автономні модулі холодильного, теплового та нейтрального обладнання, розташовані поруч, для короткочасного зберігання страв і напоїв при необхідній температурі
Вирішили відкрити ресторан, кафе або бар? Хочете оновити кухонну техніку в працюючому закладі?
Кожен власник закладу громадського харчування знає не з чуток, що запорука успішного бізнесу - смачна, ароматна і гаряча їжа
У кафе, ресторанах та інших закладах громадського харчування займаються не тільки приготуванням їжі та напоїв
Свіжовичавлені соки - це не тільки дуже смачно, але і корисно. І якщо у вашому закладі зможуть їх запропонувати, то воно стане улюбленим для багатьох відвідувачів
Складно уявити похід в ресторан або кафе без вживання прохолодних напоїв або коктейлі
Холодильне обладнання обов'язково повинно бути і в ресторані, і в невеликому магазині
Багато способи зберігання продуктів не забезпечують їх абсолютної безпеки і свіжості
Іноді сума відрахувань за порушення правил досягає 90% від загальної суми заробітної плати співробітника
Ми хочемо розповісти про найпоширеніші помилки при складанні меню, які допускають як початківці, так і досвідчені ресторатори
Для початку, нормальна робота ресторану виїзного обслуговування безпосередньо пов'язана з площею підсобного приміщення
Спад потоку гостей дає шанс протестувати новаторські рішення для поліпшення якості роботи
Винні шафи і холодильники потрібні бізнесу не менше винограду, з якого створюється їх пляшковий вміст
Наявність тістоміса для дріжджового тіста - умова успішного, швидкого і якісного обслуговування клієнтів пекарні, піцерії, кондитерської, кафе і ресторану
В даний час технічний прогрес не стоїть на місці, все частіше пропонуючи сьогоднішнього споживачеві сучасні зразки багатофункціонального технічного оснащення, спеціально створеного, щоб полегшити працю людини
Кейтеринг - це не тільки спосіб доставки харчування відвідувачам заходів і урочистих прийомів, це і забезпечення обідами співробітників компаній, що працюють в офісах, розташованих поруч з рестораном або в радіусі декількох кілометрів
Професійне обладнання на кухні ресторану або кафе допомагає кухареві обробляти продукти харчування різними способами, тим самим перетворюючи їх у інгредієнти майбутніх страв
Професійна пральна машина - техніка, яка має велику потужність
В даний час модно бути здоровим, тому все більше людей намагаються дотримуватися правил здорового харчування, віддаючи перевагу корисної їжі
Красиво нарізаний продукт - одна з основних задач професійного кухаря
Основою сучасної, добре організованою кухні є пристрої, серед яких перше місце займають пароконвекційні печі
У достатній кількості випадків реальність така, що класичний склад є далеко не в кожному закладі громадського харчування
Про підготовку продуктів до приготування за технологією Cook & Chill в тренінг-центрі компанії «Технофуд» розповідає су-шеф ресторану WHISKY CORNER
Швидкість доставки, якість зберігання і висока безпека - дотримання цих вимог є обов'язковою умовою для успішного транспортування продуктів харчування
Мясо, по аналогии с сыром и вином, со временем улучшает свои питательные свойства
Як відомо, про цінності продукту для покупця можуть говорити не тільки його смакові якості, а й оригінальний зовнішній вигляд пристрою, в якому він розміщується
Традиційні функції або створення оригінальних смакових сполучень, - якісний блендер на професійній кухні впорається з будь-яким завданням
Як розширити можливості кухаря-професіонала, використовуючи його фантазію на повну? Рішення відомо компанії Nemox International Srl (Італія)
Чому ribeye? На це питання є, мінімум, дві відповіді
Піцу - італійську страву, що користується неабиякою популярністю в світі, готують зараз практично скрізь
Електричні водонагрівачі (або промислові кип'ятильники) - професійні пристрої, які використовуються в ресторанах і кафе, а також в готелях та інших закладах
Твір мистецтва або просто десерт, таїтянська ваніль або марципанові вишні? За що і скільки вважають за краще платити кулінарні гурмани?
Використання відкритої жарочной поверхні в ресторані, кафе, пабі, відділі кулінарії в супермаркеті, - це зручний спосіб швидко приготувати смачні страви і закуски
Приблизно 2,5 мільярда людей у світі щодня купують стріт-фуд
Фабрика GGF - італійський виробник, який виготовляє професійне обладнання для приготування піци, а також тісторозкатувальні машини та інші пристрої
Людям подобається пробувати нове, це як відправитися на прогулянку з невеликою, але цікавою пригодою
Сучасні практичні пристрої для упаковки широкого асортименту харчових продуктів – зручне та ефективне рішення для різних сфер бізнесу, пов'язаних із громадським харчуванням. Їх основні переваги – швидкість роботи та простота у використанні...
Кутери, овочерізки, соковижималки, міксери, функціональне устаткування та ємкості для sous vide, сучасні надійні паста-машини, – вироби з визнаною якістю Sirman мають в Україні закономірний попит вже протягом 10-ти років
Перше, що рекомендується врахувати, - це формат майбутнього закладу або кулінарний концепт
Професійне пакувальне обладнання від виробника ORVED - це завжди надійна якість продукції, що випускається. З 2008 року ORVED є постачальником компанії «Технофуд»
Літній сезон не за горами, а значить, ось-ось місцями проведення багатьох святкових і урочистих заходів стануть відкриті простори
Як збільшити продуктивність роботи персоналу в рази і, разом з тим, полегшити робочі процеси на професійній кухні?
Уважне ставлення до мінімізації продуктових відходів в ресторані - це про відповідальність у професійній діяльності
Професійні печі для піци використовуються не тільки для оснащення кухонь піцерій, але і на підприємствах громадського харчування, що працюють в різних напрямках
Теплова обробка їжі в печі-гриль дозволяє надати стравам впізнаваний аромат різного ступеня насиченості
Професійна кавомолка є саме тим обладнанням, від якого залежить якість приготованої кави. Якщо вона погано виконує свої функції, смак напою сильно розчарує
Якісне приготування страв з меню ресторану неможливо собі уявити без спеціального обладнання
Одна з переваг такого виду бізнесу як відкриття пекарні полягає в універсальності: продаж випічки майже не залежать від сезону
У меню ресторанів і кафе напої займають важливе місце. Незалежно від того, яку страву вирішує скуштувати відвідувач, він доповнює своє замовлення якимось напоєм
Мобільні печі для піци від Alfa Refrattari, - і великі і маленькі, - можуть бути встановлені на причіп з колесам
Максимальна точність нагріву води, вакуум-упаковка і низькотемпературний режим, - на таких параметрах заснована технологія sous vide
Для збільшення терміну зберігання продуктів, ще більш ретельного збереження їх свіжості і якісної підготовки інгредієнтів перед приготуванням бренд Orved (Італія) розробив модель компактного вакуумного пакувальника Evox 31 Hi-line
Світ піци змінюється і розвивається. Значну роль у розвитку галузі займають промислові лідери, що виробляють професійне обладнання для піци
Кухня ресторану, готелю або кафе, супермаркет, кулінарний цех, пекарня, - всюди, де є виробництво кондитерських і хлібобулочних виробів, потрібні планетарні міксери
Бренд італійського походження Аlfa Pro працює в сегменті професійного обладнання для закладів HoReCa з 1977 року
Продумане поєднання всіх компонентів сподобається відвідувачам і «концептуального» арт-ресторану, і «ресторацiї» з національним колоритом, і дивовижної, на перший погляд, «мітерії»
Система cook and chill, що застосовується в ресторані, може бути ефективно використана як для створення окремих страв, включаючи закуски та/або гарніри, так і для великих обсягів страв
Популярний в усі часи шведський стіл - це простий і універсальний підхід до оформлення і подачі закусок, основних страв, десертів і напоїв
Популярна в Великобританії закуска Fish and Chips - частина англійської гастрономічної культури. Цю ситну і поживну страву приготував шеф-кухар київського ресторану Whisky Corner Олексій Повторейко
Лінійка пароконвектоматов EasyAir - це багатофункціональні агрегати від бренду Giorik, створені для ефективної експлуатації на професійній кухні
Японські страви сьогодні вкрай популярні серед жителів України, тому суші-бари з категорії «екзотика» стрімко перекочували в категорію «must have»
Бренд Giorgio Riccardo (Giorik) з самого моменту заснування в 1963 році був пов'язаний з інноваційними розробками
Вакуумація і подальше застосування технології sous vide ефективні також і під час приготування м'яса
Варто зазначити, що бізнес, побудований на виробництві хлібобулочних виробів, є одним з найрентабельніших
У тренінг-центрі компанії «Технофуд» відбувся семінар, що розкрив особливості роботи вакуумних пакувальників
У тренінг-центрі компанії «Технофуд» в червні відбувся практичний семінар, який розкрив особливості застосування професійного обладнання
Продукти, приготовані в печі на вугіллі, мають особливий смак і характерний аромат, який не сплутаєш ні з чим
Якою печі виходить найправильніша піца? Відповідь на це питання компанія «Технофуд» вирішила почути з перших вуст
Відвідування ресторану або кафе залежить як від доходів населення, так і від існуючої пропозиції, тому можливість урізноманітнити меню розглядається як один з інструментів для залучення нових відвідувачів
Гастрономічна культура і традиції Італії визнані в усьому світі. Проте, темпераментні італійські пиццайоло пішли ще далі
З поєднання різних інгредієнтів та складових страви, може народитися оригінальна смакова комбінація
Літо настане зовсім скоро, тому зараз - саме час оновити модельний ряд професійних міксерів для молочних коктейлів
Готові страви, що потребують подачі в теплому вигляді, можуть бути розміщені в настільній теплової вітрині VISTA P3 BOLD HOT від бренду Sirman (Італія)
Одним з найбільш шанованих десертів серед споживачів по праву вважається морозиво. Його цінують і дорослі, і діти за відмінний смак, ніжну текстуру, помірну солодкість і охолоджуючу здатність
Заходи і події або, як зараз прийнято говорити, івенти, тримаються, як правило, на «трьох китах»: хороша їжа, хороша компанія і гарний звук / музика
Ресторани і паби з крафтового напоями, пивоварні з дегустаційними залами і кафе, винні бутики і кейтеринг-організації, - до літнього сезону активно готуються всі
Переваги посудомийної техніки відомі, підтверджені практикою використання, а тому затребувані в різних закладах сфери HoReCa
Довгострокове зберігання продуктів з дотриманням всіх необхідних правил - це одне з практичних рішень для професійної кухні, існуючих на сьогоднішній день
Останнім часом особливою популярністю користуються серіали, кулінарні битви та інші TV-шоу, що розкривають перед споживачем секрети й тонкощі високої кухні
Практично у всіх кафе, ресторанах, барах та інших закладах громадського харчування є величезна кількість кухонного інвентарю, який використовується під час приготування і розігрівання блюд
Завдяки інноваційним розробкам фахівців, професійні теплові агрегати допомагають кухарям оптимізувати процеси приготування страв
Доставка обідів, що включають перші, другі та треті страви, в офіси, гаряче харчування під час виїзду на природу, зимова риболовля, - це тільки кілька сфер, де можуть бути затребувані термоконтейнери
Кухонний інвентар - це спеціальне оснащення, призначене для промислового використання в виробничих цехах різних закладів громадського харчування
Виробничий цех будь-якого закладу громадського харчування - це його серце, центр життя, приміщення, де відбувається таємниче перетворення звичайних продуктів в справжні кулінарні шедеври
Умови торгівлі на вулиці, наприклад, в кіоску, не завжди дозволяють встановити класичний вугільний мангал
Зима і вітаміни - скільки не намагайся підтримувати баланс вітамінів в цей час року, а організм їх нестачу все одно відчуває
Холодильник для вина або винний шафа - це професійне холодильне обладнання, де підтримуються оптимальні умови для зберігання вина в ресторані
Здавалося б, скляна пляшка надійно захищає напій від всіх факторів впливу навколишнього середовища, тому досить лише підтримувати потрібну температуру його зберігання
Оснащення кухні спеціальною технікою не тільки дозволяє підвищити її продуктивність, а й дає можливість кухареві зосередитися на творчій складовій його професії
Для того щоб практично повністю оснастити професійну кухню, досить купити пароконвектомат
Устаткування для упаковки харчових продуктів дозволяє значно оптимізувати роботу кухні ресторану
Вакуумирование фруктів і овочів, попереднє заморожування, дозволяє краще зберегти їх природні властивості, а також уникнути зміни характеристик через заморожування
Якщо ви бачите, що через систематичну навантаження трапляються недоліки і помилки в роботі співробітників успішного підприємства, пора замислитись про те, як вибрати професійну посудомийну машину
Якісне професійне обладнання - одне з головних умов для створення успішного бізнесу в сфері громадського харчування
У сегменті подібних пристроїв плити виконують свою основну функцію - нагрівальну, а також всі інші похідні, які з нею пов'язані
Купуючи професійне обладнання для ресторану, їдальні або інших закладів громадського харчування, користувач змушений вирішувати такі питання, як де купити обладнання, як правильно вибирати аксесуари і оснащення для техніки
Немає необхідності довго роздумувати над тим, що таке виробничі столи. Конструкції можна охарактеризувати одним визначенням - це обладнання закладів громадського харчування
Знаючи, як вибрати пароочиститель для ресторану, ви зможете купити надійного помічника, який дозволить з легкістю видалити бруд з поверхні і продезінфікувати її
М'ясо, риба і овочі, приготовані на грилі, користуються попитом в ресторані незалежно від погоди за вікном
Попит на морозиво в літній період - явище закономірне. Компанія «Технофуд» пропонує різні апарати для виготовлення холодного солодкого продукту
Індукційні плити є сучасними і технологічними пристроями, які дозволяють готувати їжу швидко і з мінімальними витратами електроенергії
При всіх інших рівних, зокрема, у разі відповідності нормам і приготування та зберігання їжі, питання якості інгредієнтів страви - це питання номер один
Італійська піца по українським рецептом, - дров'яна піч QUICK від компанії-виробника печей для піци Alfa Refrattari може практично все
Страви, приготовані на решітці, користуються у відвідувачів ресторанів все зростаючою популярністю. Це легко пояснити: адже вони не тільки смачні, але і цілком відповідають принципу здорового харчування
У тренінг центрі «Технофуд» пройшов семінар для дилерів. Інформаційний тренінг проводила представник італійського бренду LAINOX Олена Грібіна
Питання про те, як вибрати пароконвектомат, сьогодні актуальне для всіх власників кафе і ресторанів з більш-менш пристойної пропускною спроможністю
Сучасний робочий інструмент, законодавець нових тенденцій і незамінний помічник професіонала на кухні ресторану, - такі справедливі титули має Pacojet від відомого італійського виробника Sirman
Щоб правильно визначити параметри, яким повинна відповідати професійна фритюрница, потрібно враховувати безліч чинників
Головне достоїнство цього обладнання - універсальність застосування. З його допомогою і в максимально короткі терміни можна готувати найрізноманітніші продукти
Свіжовичавлений натуральний сік - напій, який може приносити користь у будь-який час року
Людська цікавість у поєднанні з прагненням здивувати гостей - чудові передумови для організації відкритої кухні в закладі. Жвавий інтерес з боку відвідувачів до подій «за лаштунками» ресторанного залу може виявитися гарним приводом для перетворення кухні в «сцену»
Ломтерізки або слайсер вибирають залежно від сфери використання агрегату, а також від типу продукції, яку потрібно буде нарізати
Кухар і дует Just Duet - все, що потрібно для ефективної реалізації ідей на професійній кухні. Творчість і майстерність, що йдуть рука об руку, об'єднав у креативний тандем Naboo і Neo виробник LAINOX
Вартість пароконвектомата не маленька, проте, купуючи його, ви починаєте економити буквально все
Безперервний розвиток, пошук оригінальних рішень і вдосконалення пропонованого продукту, - важливі робочі моменти як для ресторану в цілому, так і для його «серця» - кухні
Робота зі слайсера дуже проста, тому довірити її можна навіть новачкові в кулінарній справі
Що таке тістоміс, цікаво буде дізнатися не тільки кулінарам, але і любителям смачної випічки
Для побутового використання хліборізка купується досить рідко. Попитом таке обладнання користується у закладах громадського харчування: ресторанах, кафе, їдальнях
Підвищені вимоги до організації фуршетів, шведських столів, бізнес-ланчів, пікніків сприяють появі великої кількості спеціальних приладів, за допомогою яких заклади громадського харчування можуть підвищити рівень сервісного обслуговування клієнтів
Скажемо відразу - готувати на контактному грилі легко, зручно і приємно. І до того ж, часу на приготування страви піде в два рази менше
Відомо, що страви, приготовані на грилі, корисніше смажених. Вони більш натуральні, в процесі їх приготування не утворюються канцерогенні речовини
При приготуванні страв для гостей ресторану коли кожна секунда і пара вільних рук на рахунку. Овочерізка є одним з найважливіших і незамінних пристроїв на кухні
Якщо ви хочете максимально ефективно організувати простір, заощадити на витратах електроенергії і полегшити роботу кухарів, пароконвектомат - ідеальний вибір
Для оперативної нарізки гастрономічних продуктів, сирів, м'яса, рибного філе використовується слайсер
Хліборізальні машини сьогодні займають почесне місце на тих підприємствах, які не тільки виготовляють хліб, але і реалізовують його покупцям
Купуючи міксер для приготування молочних коктейлів для магазину, ресторану чи торгової точки, ви зможете залучити нових клієнтів і підвищити прибуток свого закладу
Надійна м'ясорубка прискорює і покращує якість роботи кухарів на кухні при обробці м'яса або риби, оптимізує їх працю і дозволить більшу кількість часу присвятити іншим робочим процесам
Перш ніж купити соковижималку для ресторану або бару, потрібно визначитися, який сік ви хочете запропонувати своїм відвідувачам
Для приготування багатьох ресторанних страв використовується подрібнене м'ясо. Швидко і якісно перемолоти фарш може професійна електрична м'ясорубка
Великою популярністю користуються овочерізки італійських виробників - компаній Sirman і Fimar, а також французької фірми Robot Coupe.
Піца в свідомості багатьох людей вже перестала бути фастфудом. Це надзвичайно смачна страва люблять як дорослі, так і діти
Головні відмінності міксерів та куттеров полягають не тільки в особливостях конструкцій апаратів
На сьогоднішній день створено безліч способів упаковки і прогресивних матеріалів, які допоможуть тривалий час зберігати великі обсяги продуктів харчування від псування
Існує загальноприйнята класифікація тістомісильників і машин збивачок, заснована на особливостях їх конструкції
Всі зусилля можуть бути витрачені марно, якщо інвентар для майбутньої піцерії підібраний неправильно
Чимало зусиль доводиться витратити хорошому кухарю, щоб ретельно вимісити тісто, і потім розкачати його, вибираючи саме ту товщину, яка потрібна для страви
Умовно соковижималки можна розділити на дві категорії: професійні соковижималки, і універсальні, які підходять для домашнього використання, або для невеликого кафе
Зберегти якомога більше корисних речовин, відчути новий, незнайомий смак звичних страв і готувати легко і різноманітно дозволяє технологія «су-Вайд», заснована на принципі приготування страв з різноманітних продуктів у вакуумі
Призначення термоконтейнера - це підтримання температури продукту або речовини, яка в ньому зберігається, на певному рівні. По суті, це той же термос, який зазнав деякі модифікації, зміни та удосконалення
Будь-який заклад громадського харчування, який має справу з тестом, зобов'язаний мати у себе на озброєнні цілий ряд спеціальних приладів та пристроїв, які зменшать трудові та часові витрати
Хліборізки - сьогодні неодмінний атрибут будь-якого закладу громадського харчування, пекарень та хлібозаводів
Практично кожному відомий смак фаст-фуду, який готують за допомогою гриля - пристроя з інфрачервоним випромінюванням, що посідає провідне місце в закладах швидкого приготування їжі
Будь-який механізм в процесі експлуатації піддається зносу, отже, неминучі різного роду поломки і, як наслідок, вихід устаткування з ладу
Перед тим, як купити професійний блендер, потрібно визначитися, що ви хочете їм робити
Готувати за технологією Sous Vide можна навіть вдома, але, щоб дорости до рівня ресторанів, потрібна стандартизація і сталість блюд
У вересні компанія Технофуд провела майстер клас у Київській області в заміському комплексі під назвою «Monte Carlo»
У кожного на кухні є ніж або набір ножів. Але не кожен знає, що ножі вимагають своєчасного і правильного догляду, - тоді вони прослужать вам дуже довго
Зараз, коли індустрія громадського харчування стрімко розвинулася, власники піцерій і кафе шукають усі можливі способи економно використовувати час і підвищувати продуктивність, у чому їм неодмінно стане корисним піца-прес
Термоблендери зовсім недавно почали завойовувати вітчизняний ринок устаткування для харчового виробництва. І роблять вони це з чималим успіхом
Історія італійської компанії LAINOX почалася в 1981 році з запуском першої оснащеної вентилятором гарячого повітря печі, яка характеризувалася відмінним розподілом повітря всередині печі
Професійне м'ясопереробне обладнання, до якого відносяться і стрічкові пилки для м'яса, можна використовувати на кухнях закладів громадського харчування і в цехах м'ясопереробки
Піцерії і великі ресторани мають потребу в різноманітному кухонному обладнанні
Фірма UNOX, що є виробником з Італії, прославилася на ринку своєю якістю
Для кафе, ресторанів, барів, їдалень, супермаркетів, в тому числі і банкетів, заходів на відкритому повітрі не рідко є необхідність протягом короткого часу підтримувати готові страви у підігрітому стані
Шокова заморозка - це винятковий процес, завдяки якому заморожений продукт довго може залишатися свіжим і не втрачати своїх первинних властивостей
Льодокришителі - це не тільки пристосування для легкого подрібнення льоду. Це, якщо хочете, естетика закладу або домашнього бару
У сервісному відділі компанії «Технофуд» у весняно-літній сезон завжди виникає питання правильної експлуатації холодильного обладнання на підприємствах торгівлі, громадського харчування і харчових виробництв
Вигляд дров'яної печі, робота пиццайоло, аромат приготовленої піци - все це створює неповторну атмосферу затишку
У тому, що піцерійний бізнес може бути дуже успішним, ніхто не сумнівається. Але важливо правильно закласти фундамент свого успіху, а саме - купити необхідне професійне обладнання
Ця лінія вітрин забезпечує чудові умови для продажу кондитерських виробів в кав'ярнях, магазинах, кондитерських, пекарнях, а також інших місцях
Завдяки використанню розстоєчних шаф можна надати свіжим або замороженим напівфабрикатам з дріжджового тіста «товарний» вигляд
Грилі характерні тим, що дозволяють не тільки розігрівати потрібну страву, але і надавати їй хрустку апетитну скоринку, яка завжди вабить відвідувачів
Складно уявити сучасну виробничу кухню без промислових сковорід. Вони використовуються як для класичного смаження, так і для тушкування, припускання і пасерування самих різних продуктів
Багато фахівців стверджують, що починати запуск ресторану потрібно з планування і закупівлі спеціального обладнання, адже воно може виконувати не тільки свої прямі функції, але також і відіграти чималу роль в дизайнерському рішенні приміщення
Перший крок при виборі кавомашини - це визначитися з її типом: суперавтоматичних або класична традиційна
Посудомийна машина - це обладнання, без якого неможливо уявити сучасний заклад громадського харчування. Вона забезпечує чистоту на кухні і не вимагає людського втручання
Застосування технологій МА - модифікованої атмосфери, дозволяє надовго зберегти привабливий вигляд і високі споживчі якості продуктів харчування
Термопідноси мають ефективне застосування там, де людина, з тих, чи інших причин віддалена від місць комплексного прийому їжі, підприємств громадського харчування
Сьогодні у вільному продажу з'явилася безліч так званих скиборізок, або слайсеров. Це обладнання являє собою багатофункціональну машину, яка призначена для нарізки хліба, м'ясних і сирних продуктів, а також овочів і фруктів
Майже кожен асоціює свій ранок з чашкою свіжоприготованого кави, але ніяк не з трудомістким процесом його приготування
Найважливішою умовою роботи будь-якого ресторану є автоматизація всіх процесів, завдяки чому можна досягти стабільності у функціонуванні закладу
Всього лише сто років тому дістати лід було завданням не з простих, якщо ви - житель жарких країн
Сьогодні пароочищувачі - досить популярне обладнання. Варто розглянути, ніж вони заслуговують визнання у користувачів
Поціновувачі розчинної кави навряд чи задаються питанням принципової різниці між кавоваркою і кавоваркою. Та якщо ви любите натуральну каву - вам варто цю різницю знати
Чавунний посуд - прЕще не так давно чавунний посуд вважалася справжнісіньким пережитком минулого. Пов'язаний даний стереотип з тим, що посуд з цього матеріалу, а також з алюмінію і сталі, вироблялася у Радянському Союзі
Для того, щоб полегшити процес приготування рису технологічний прогрес видав людству рисоварку - прилад, що дозволяє зварити рис так, щоб його зовнішній вигляд і корисні властивості були на вищому рівні
При виборі професійного барного обладнання слід розуміти, що ви хочете робити за допомогою цієї техніки, виходячи з цього, у вас з'явиться чітке вирішення ситуації, завдання
У наш час вибрати хорошу кавоварку не складно, головне зрозуміти що ці машини вміють робити, як вони працюють і які характеристики можуть вплинути на купівлю того чи іншого апарату
Соковижималка - вид барного обладнання, яка може бути механічною або електричною. Основним завданням, яке виконує дана техніка є вичавлення соку з цитрусових або гранатів. Обидва види соковижималок мають швидкий цикл роботи і здатні зробити склянку фрешу буквально за хвилину
Професійні овочерізки - обладнання яке сприяє оптимізації роботи на кухні будь-якого ресторану, бару чи кафе. Промислові овочерізки здатні швидко і легко нарізати продукт скибочками, кільцями, кубиками або смужками
Bocuse d'Or – світовий чемпіонат кухарів, що проводиться кожні 2 роки
Sous vide – це техніка приготування, в якій використовується точний контроль температури для досягнення стабільних результатів ресторанної якості
Посудомийні машини отримали широке застосування не в побуті - першими відчули користь цього обладнання підприємці
Чому побутовій техніці немає місця в професійних приміщеннях для миття посуду
Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини HoReCa.UA
Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки
Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва