Ми контролюємо весь процес виробництва, починаючи від машини з ячменем, яка перетнула прохідну, до повного аналізу готової продукції на розливі. А також режим вирощування солоду, процес сушіння солоду, процес варіння сусла, якість дріжджів та фільтрації
Якщо меню для якісного закладу створює професійний шеф-кухар, а інтер'єром займаються креативні дизайнери, то який же резон недбало ставиться до музичного оформлення? Засновник «Топ Радіо» розповів про важливість свого дітища для об'єктів індустрії гостинності
Щорічно ринок рибної продукції зростає на 10-15%. У разі стабільного курсу нашої валюти цей щорічне зростання збережеться. Ну а з зусиллями нашої компанії з розширення асортименту доступною продукції він стане ще ширше
Часи планової економіки і загальних рознарядок канули в Лету, але попит на рибу і морські делікатеси в закладах ресторанного господарства нікуди не зник, навпаки - продовжує зростати. Про сучасні тренди ринку морепродуктів, а також про те, як з їх допомогою урізноманітнити меню ресторану і підвищити середній чек, розповідає генеральний директор компанії «Океанаполіс» Юрій Арістов
Артем Тарабан, комерційний директор ТОВ «Софт Маркет»: Всім відомо, що головними завданнями основоположними успішності бізнесу для ресторатора є висока якість сервісу для відвідувачів і строгий контроль над діяльністю підприємства. Все це легко забезпечити, запровадивши автоматизовану систему обліку
У Чорноморській бухті Ласпі на 2 кілометри в довжину розтягнулася одна з небагатьох, але найбільша за потужністю в Україні ферма з вирощування екологічно чистих мідій. Директор фірми Олег Прокопенко розповів про те, чим корисна мідія і як ферма сприяє поліпшенню екологічного стану чорноморської акваторії
Виявляється, що повна відсутність в Україні власного виробництва, як і людей, що бажають розвивати цей напрям, – міф. Ми спілкувалися з Андрієм Бойком, директором компанії з виробництва, постачання ресторанного обладнання та надання супутніх послуг, – «Майстер-1». Представник молодої генерації керівників, захоплений світовими історіями успіху, він світиться енергією та здоровими амбіціями, залишаючись зовні досить скромним і стриманим
Директор компанії «2К Мережа» Євген Головков розповів, що ж вміє краща на сьогоднішній день в Україні програма управління ресторанним бізнесом. А також, скільки вона здатна заощадити і навіть заробити
Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини HoReCa.UA
Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки
Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва