Інтерв'ю

Начальник виробничої лабораторії заводу Уманьпиво Ніна Марківна Шаварін: «Непрофесіонала видно відразу, часто є тільки теоретична база, а на практиці нуль»

Начальник виробничої лабораторії заводу Уманьпиво Ніна Марківна Шаварін: «Непрофесіонала видно відразу, часто є тільки теоретична база, а на практиці нуль»

20.08.2015 › Інтерв'ю

Ми контролюємо весь процес виробництва, починаючи від машини з ячменем, яка перетнула прохідну, до повного аналізу готової продукції на розливі. А також режим вирощування солоду, процес сушіння солоду, процес варіння сусла, якість дріжджів та фільтрації

Михайло Павлов, засновник першого в Україні музичного сервісу по створенню брендованого радіо: «Ми хочемо, щоб Top Radio стало ім'ям прозивним»

Михайло Павлов, засновник першого в Україні музичного сервісу по створенню брендованого радіо: «Ми хочемо, щоб Top Radio стало ім'ям прозивним»

27.01.2015 › Інтерв'ю

Якщо меню для якісного закладу створює професійний шеф-кухар, а інтер'єром займаються креативні дизайнери, то який же резон недбало ставиться до музичного оформлення? Засновник «Топ Радіо» розповів про важливість свого дітища для об'єктів індустрії гостинності

Директор компанії «Океанаполіс» Юрій Аристов про ціни, нові продукти та плани

Директор компанії «Океанаполіс» Юрій Аристов про ціни, нові продукти та плани

17.09.2013 › Інтерв'ю

Щорічно ринок рибної продукції зростає на 10-15%. У разі стабільного курсу нашої валюти цей щорічне зростання збережеться. Ну а з зусиллями нашої компанії з розширення асортименту доступною продукції він стане ще ширше

Юрій Арістов, генеральний директор компанії «Океанаполіс»: Морські делікатеси - не розкіш, а чудова можливість урізноманітнити меню ресторану

Юрій Арістов, генеральний директор компанії «Океанаполіс»: Морські делікатеси - не розкіш, а чудова можливість урізноманітнити меню ресторану

27.10.2012 › Інтерв'ю

Часи планової економіки і загальних рознарядок канули в Лету, але попит на рибу і морські делікатеси в закладах ресторанного господарства нікуди не зник, навпаки - продовжує зростати. Про сучасні тренди ринку морепродуктів, а також про те, як з їх допомогою урізноманітнити меню ресторану і підвищити середній чек, розповідає генеральний директор компанії «Океанаполіс» Юрій Арістов

Система автоматизації ресторану. На чому не варто економити ресторатору

Система автоматизації ресторану. На чому не варто економити ресторатору

10.10.2011 › Інтерв'ю

Артем Тарабан, комерційний директор ТОВ «Софт Маркет»: Всім відомо, що головними завданнями основоположними успішності бізнесу для ресторатора є висока якість сервісу для відвідувачів і строгий контроль над діяльністю підприємства. Все це легко забезпечити, запровадивши автоматизовану систему обліку

Олег Прокопенко: «Якщо вирощувати мідію на колекторах, по-перше, вона завжди здорова і чиста, а по-друге, відновлюється екологічний баланс моря»

Олег Прокопенко: «Якщо вирощувати мідію на колекторах, по-перше, вона завжди здорова і чиста, а по-друге, відновлюється екологічний баланс моря»

23.11.2010 › Інтерв'ю

У Чорноморській бухті Ласпі на 2 кілометри в довжину розтягнулася одна з небагатьох, але найбільша за потужністю в Україні ферма з вирощування екологічно чистих мідій. Директор фірми Олег Прокопенко розповів про те, чим корисна мідія і як ферма сприяє поліпшенню екологічного стану чорноморської акваторії

Андрій Бойко, директор ПП «Майстер-1»: «Ми пройшли той етап, коли нас вважали просто виробником, тепер на нас дивляться як на комплексного постачальника обладнання, сервісних послуг та комплектуючих»

27.09.2010 › Інтерв'ю

Виявляється, що повна відсутність в Україні власного виробництва, як і людей, що бажають розвивати цей напрям, – міф. Ми спілкувалися з Андрієм Бойком, директором  компанії з виробництва, постачання ресторанного обладнання та надання супутніх послуг, – «Майстер-1». Представник молодої генерації керівників, захоплений світовими історіями успіху, він світиться енергією та здоровими амбіціями, залишаючись зовні досить скромним і стриманим

Євген Головков: «За результатами досліджень в ресторані без системи автоматизації може бути вкрадено до 50% виторгу. Система «2К Ресторан» здатна звести цей показник до мінімуму »

Євген Головков: «За результатами досліджень в ресторані без системи автоматизації може бути вкрадено до 50% виторгу. Система «2К Ресторан» здатна звести цей показник до мінімуму »

30.08.2010 › Інтерв'ю

Директор компанії «2К Мережа» Євген Головков розповів, що ж вміє краща на сьогоднішній день в Україні програма управління ресторанним бізнесом. А також, скільки вона здатна заощадити і навіть заробити

Профитекс

Реклама

Новий постачальник у каталозі

Постачальник тижня

Тераса Бум

Тераса Бум

Товари та послуги для будівництва та облаштування терас

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама