Майстер-класи

Рулети з лосося з хрусткими овочами

Рулети з лосося з хрусткими овочами

29.11.2020 › Майстер-класи

Рецепт ідеальної закуски від компанії «Технофуд» для святкового меню. Прості інгредієнти, швидке приготування і зручне зберігання

29-30 жовтня: майстер-клас «Подорож по Італії»

29-30 жовтня: майстер-клас «Подорож по Італії»

30.10.2020 › Майстер-класи

В період, коли кордони і подорожі обмежені, компанія Profitex на Bakery HUB пропонуємо гастрономічно відвідати Італію з її найпопулярнішими, найсмачнішими та найпотаємнішими хлібними традиціями

Грушеві ньокки

Грушеві ньокки

01.10.2020 › Майстер-класи

У вересні груша - королева фруктів, і тому ми хочемо дати вам швидкий рецепт, що сподобається вашим гостям

17-18 липня: Теоретично-практичний майстер-клас «Європейський тур з хлібопечення»

17-18 липня: Теоретично-практичний майстер-клас «Європейський тур з хлібопечення»

27.06.2020 › Майстер-класи

Друзі, компанія Пріфітекс-сервіс запрошує Вас надихнутися творчим настроєм і дізнатися про вишукані технологіі, секрети і тренди в європейському хлібопеченні і випічки

Ексклюзивне морозиво у Вашому ресторані

Ексклюзивне морозиво у Вашому ресторані

03.06.2020 › Майстер-класи

Морозиво в ресторані - тема як ніколи актуальна з приходом тепла, особливо до моменту відкриття літніх терас в закладах громадського харчування

Коктейль з кавуна, розмарину і сорбета Просекко

Коктейль з кавуна, розмарину і сорбета Просекко

03.06.2020 › Майстер-класи

Літня спека хоч і запізнюється трохи, але обов'язково прийде. А значить - потрібно бути готовими до вгамування спраги гостей

Відео-курс «Все про житній хліб»

Відео-курс «Все про житній хліб»

04.05.2020 › Майстер-класи

Пропонуємо Вам зануритися в історію, філософію і технологію житнього хліба

Десерт з яблука і ревеню від Домініка Чепмена

Десерт з яблука і ревеню від Домініка Чепмена

02.04.2020 › Майстер-класи

Рецепт десерту від Домініка Чепмена і компанії «Технофуд»

Морозиво з креветок

Морозиво з креветок

02.03.2020 › Майстер-класи

Морозиво - один з найпопулярніших в світі десертів. Звичайно, найбільшу популярність морозиво набирає влітку, коли так і хочеться охолодитися в літню спеку

Веганська панна котта

Веганська панна котта

02.03.2020 › Майстер-класи

Цей приголомшливий рецепт веганскої панна котто доводить, що веганські десерти можуть бути такими ж смачними і чудовими, як і їх молочний аналог

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4
Профитекс

Реклама

Новий постачальник у каталозі

HotMax

HotMax

Інтернет-магазин харчового обладнання для барів, кафе і ресторанів. У каталозі представлено професійне обладнання від економ до преміум класу.

Постачальник тижня

Лідер-М

Лідер-М

Комплексне оснащення нейтральним обладнанням

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400