Гарбуз - головний герой жовтня, і не тільки тому що є головним атрибутом Хеллоуїна. Ділимося рецептом солодкого гарбузового мусу з шоколадно-горіховим Брауні. Буде страшно смачно!
На зміну прохолодним лимонаду приходять зігріваючі напої. Розповідаємо, як приготувати імбирну каву з марципаном. Цікавий і простий рецепт для холодних днів
Простий і досить швидкий рецепт, який точно припаде до смаку поціновувачам японської кухні
Популярна в Великобританії закуска Fish and Chips - частина англійської гастрономічної культури. Цю ситну і поживну страву приготував шеф-кухар київського ресторану Whisky Corner Олексій Повторейко
1 жовтня в компанії ПРІС пройде практичний майстер-клас. Максим Тиднюк розповість і покаже нам, як смачно, корисно і правильно приготувати хумус, соуси і всілякі заправки для салатів
Картопля - самий універсальний продукт, який використовується у всіх кухнях світу. Сьогодні ділимося шалено смачним і не банальним рецептом середземноморської картопляної піни
Технологія Rapid Infusion - легкий спосіб надати рідині абсолютно новий аромат за короткий час. Ідеальний варіант для бару і кухні ресторану: швидко, якісно і смачно
У цьому рецепті ми розповімо, як приготувати крем-суп з буряка з допомогою кулінарного сифона. Час приготування біля 45 хвилин
Оскільки влітку прилавки ринків заповнені свіжими фруктами і ягодами, радимо не втрачати час і приготувати дуже літній мус
Аперитив - страва, але частіше алкогольний напій, якій подається перед прийомом їжі для поліпшення апетиту і травлення
Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини HoReCa.UA
Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки
Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва