Белый дом

Майстер-класи

Десерт з яблука і ревеню від Домініка Чепмена

Десерт з яблука і ревеню від Домініка Чепмена

02.04.2020 › Майстер-класи

Рецепт десерту від Домініка Чепмена і компанії «Технофуд»

Морозиво з креветок

Морозиво з креветок

02.03.2020 › Майстер-класи

Морозиво - один з найпопулярніших в світі десертів. Звичайно, найбільшу популярність морозиво набирає влітку, коли так і хочеться охолодитися в літню спеку

Веганська панна котта

Веганська панна котта

02.03.2020 › Майстер-класи

Цей приголомшливий рецепт веганскої панна котто доводить, що веганські десерти можуть бути такими ж смачними і чудовими, як і їх молочний аналог

10 і 11 лютого 2020: Майстер Клас "Все про житній хліб»

10 і 11 лютого 2020: Майстер Клас "Все про житній хліб»

11.02.2020 › Майстер-класи

Команда Profitex Україна запрошує Вас на практичний Майстер Клас Віти Козар і Ігоря Лавришина - «Все про житній хлібі»

Фалафель від Луїджі Ферран

Фалафель від Луїджі Ферран

02.12.2019 › Майстер-класи

Страви шеф-кухаря Intercontinental Regency Bahrain, розкішного бізнес-готелю в центрі Манами, столиці Королівства Бахрейн Луїджі Ферран, відрізняють простота і творчий підхід

Телятина по-міланськи - вишуканий варіант стріт фуду

Телятина по-міланськи - вишуканий варіант стріт фуду

01.10.2019 › Майстер-класи

Джанлука Томасі (Gianluca Tomasi) закінчив Професійний готельний інститут Recoaro Terme, де відразу продемонстрував талант до кулінарного мистецтва

Рецепт хумус з гречки від Дар'ї Гросицько'ї

Рецепт хумус з гречки від Дар'ї Гросицько'ї

03.09.2019 › Майстер-класи

Сьогодні, спеціально для рубрики #technochef Дар'я Гросицька, бренд-шеф компанії CMYK ingredients, приготувала нетривіальний рецепт хумуса з гречки

Рецепт від Дмитра Руденко - карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі

Рецепт від Дмитра Руденко - карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі

20.08.2019 › Майстер-класи

Сьогодні в рубриці #technochef Дмитро Руденко - бренд-шеф мережі ресторанів "Mamamia!" поділиться з нами рецептом карпаччо з цукіні з пряним крем-сиром і в'яленими черрі

Ідеальні рожеві каннолі від Вівіани Варезе

Ідеальні рожеві каннолі від Вівіани Варезе

07.08.2019 › Майстер-класи

Вафлі та каннолі можуть бути використані не лише як прикраси, але і як головні герої десерту, якщо вони виготовлені кухарем, уважним як до якості, так і до інновацій...

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

Готуємо стейк Рібай: вся справа в солі

09.10.2018 › Майстер-класи

Чому ribeye? На це питання є, мінімум, дві відповіді

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3
Профитекс

Реклама

Постачальник тижня

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400