Майстер-класи

Молочні коктейлі

Молочні коктейлі

04.06.2021 › Майстер-класи

Літо нас вже наздогнало теплою і сонячною погодою, а також бажанням спробувати нові, прохолодні і освіжаючі молочні коктейлі в якості десертів

Дегидратор - приготуйте Ваші унікальні снеки

Дегидратор - приготуйте Ваші унікальні снеки

12.05.2021 › Майстер-класи

Дегидратор - універсальне обладнання, що може дозволити підприємству громадського харчування самостійно виготовляти не просто сушку для узвару, а й цікаві, здорові снеки

Рулети з лосося з хрусткими овочами

Рулети з лосося з хрусткими овочами

29.11.2020 › Майстер-класи

Рецепт ідеальної закуски від компанії «Технофуд» для святкового меню. Прості інгредієнти, швидке приготування і зручне зберігання

29-30 жовтня: майстер-клас «Подорож по Італії»

29-30 жовтня: майстер-клас «Подорож по Італії»

30.10.2020 › Майстер-класи

В період, коли кордони і подорожі обмежені, компанія Profitex на Bakery HUB пропонуємо гастрономічно відвідати Італію з її найпопулярнішими, найсмачнішими та найпотаємнішими хлібними традиціями

Грушеві ньокки

Грушеві ньокки

01.10.2020 › Майстер-класи

У вересні груша - королева фруктів, і тому ми хочемо дати вам швидкий рецепт, що сподобається вашим гостям

17-18 липня: Теоретично-практичний майстер-клас «Європейський тур з хлібопечення»

17-18 липня: Теоретично-практичний майстер-клас «Європейський тур з хлібопечення»

27.06.2020 › Майстер-класи

Друзі, компанія Пріфітекс-сервіс запрошує Вас надихнутися творчим настроєм і дізнатися про вишукані технологіі, секрети і тренди в європейському хлібопеченні і випічки

Ексклюзивне морозиво у Вашому ресторані

Ексклюзивне морозиво у Вашому ресторані

03.06.2020 › Майстер-класи

Морозиво в ресторані - тема як ніколи актуальна з приходом тепла, особливо до моменту відкриття літніх терас в закладах громадського харчування

Коктейль з кавуна, розмарину і сорбета Просекко

Коктейль з кавуна, розмарину і сорбета Просекко

03.06.2020 › Майстер-класи

Літня спека хоч і запізнюється трохи, але обов'язково прийде. А значить - потрібно бути готовими до вгамування спраги гостей

Відео-курс «Все про житній хліб»

Відео-курс «Все про житній хліб»

04.05.2020 › Майстер-класи

Пропонуємо Вам зануритися в історію, філософію і технологію житнього хліба

Десерт з яблука і ревеню від Домініка Чепмена

Десерт з яблука і ревеню від Домініка Чепмена

02.04.2020 › Майстер-класи

Рецепт десерту від Домініка Чепмена і компанії «Технофуд»

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4
Профитекс

Реклама

Постачальник тижня

Ексида

Ексида

Професійне пакувальне обладнання та аксесуари

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400