Белый дом

Майстер-класи

17-18 липня: Теоретично-практичний майстер-клас «Європейський тур з хлібопечення»

17-18 липня: Теоретично-практичний майстер-клас «Європейський тур з хлібопечення»

27.06.2020 › Майстер-класи

Друзі, компанія Пріфітекс-сервіс запрошує Вас надихнутися творчим настроєм і дізнатися про вишукані технологіі, секрети і тренди в європейському хлібопеченні і випічки

Ексклюзивне морозиво у Вашому ресторані

Ексклюзивне морозиво у Вашому ресторані

03.06.2020 › Майстер-класи

Морозиво в ресторані - тема як ніколи актуальна з приходом тепла, особливо до моменту відкриття літніх терас в закладах громадського харчування

Коктейль з кавуна, розмарину і сорбета Просекко

Коктейль з кавуна, розмарину і сорбета Просекко

03.06.2020 › Майстер-класи

Літня спека хоч і запізнюється трохи, але обов'язково прийде. А значить - потрібно бути готовими до вгамування спраги гостей

Відео-курс «Все про житній хліб»

Відео-курс «Все про житній хліб»

04.05.2020 › Майстер-класи

Пропонуємо Вам зануритися в історію, філософію і технологію житнього хліба

Десерт з яблука і ревеню від Домініка Чепмена

Десерт з яблука і ревеню від Домініка Чепмена

02.04.2020 › Майстер-класи

Рецепт десерту від Домініка Чепмена і компанії «Технофуд»

Морозиво з креветок

Морозиво з креветок

02.03.2020 › Майстер-класи

Морозиво - один з найпопулярніших в світі десертів. Звичайно, найбільшу популярність морозиво набирає влітку, коли так і хочеться охолодитися в літню спеку

Веганська панна котта

Веганська панна котта

02.03.2020 › Майстер-класи

Цей приголомшливий рецепт веганскої панна котто доводить, що веганські десерти можуть бути такими ж смачними і чудовими, як і їх молочний аналог

10 і 11 лютого 2020: Майстер Клас "Все про житній хліб»

10 і 11 лютого 2020: Майстер Клас "Все про житній хліб»

11.02.2020 › Майстер-класи

Команда Profitex Україна запрошує Вас на практичний Майстер Клас Віти Козар і Ігоря Лавришина - «Все про житній хлібі»

Фалафель від Луїджі Ферран

Фалафель від Луїджі Ферран

02.12.2019 › Майстер-класи

Страви шеф-кухаря Intercontinental Regency Bahrain, розкішного бізнес-готелю в центрі Манами, столиці Королівства Бахрейн Луїджі Ферран, відрізняють простота і творчий підхід

Телятина по-міланськи - вишуканий варіант стріт фуду

Телятина по-міланськи - вишуканий варіант стріт фуду

01.10.2019 › Майстер-класи

Джанлука Томасі (Gianluca Tomasi) закінчив Професійний готельний інститут Recoaro Terme, де відразу продемонстрував талант до кулінарного мистецтва

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4
Профитекс

Реклама

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400