Майстер-класи

Готуємо баранину до тепловій обробці

Готуємо баранину до тепловій обробці

11.07.2017 › Майстер-класи

Відвідування ресторану або кафе залежить як від доходів населення, так і від існуючої пропозиції, тому можливість урізноманітнити меню розглядається як один з інструментів для залучення нових відвідувачів

Еспума зі спаржі за допомогою кулінарного сифона

Еспума зі спаржі за допомогою кулінарного сифона

04.07.2017 › Майстер-класи

Спаржа містить у собі безліч різноманітних вітамінів, але при цьому мінімальну кількість калорій

Як приготувати млинці з ванільним кремом і малиною за допомогою кулінарного сифона?

Як приготувати млинці з ванільним кремом і малиною за допомогою кулінарного сифона?

19.06.2017 › Майстер-класи

Літо - саме час для приготування швидкого і простого десерту з використанням сезонних ягід!

Час нових традицій: судак в еспумі

Час нових традицій: судак в еспумі

13.06.2017 › Майстер-класи

З поєднання різних інгредієнтів та складових страви, може народитися оригінальна смакова комбінація

Як зробити сирну піну Камамбер за допомогою сифона

18.05.2017 › Майстер-класи

У цьому рецепті Ви дізнаєтеся, як приготувати піну з сиру камамбер за допомогою кулінарного сифона. Час приготування займе близько 30 хвилин

Страви з м'яса: основи, тенденції, нововведення

Страви з м'яса: основи, тенденції, нововведення

15.05.2017 › Майстер-класи

У тренінг-центрі компанії «Технофуд» пройшов майстер-клас з приготування м'яса «Основи, тенденції, нововведення» в співавторстві з компанією PROFI CLUB

Технологія sous vide - простір для нових можливостей на професійній кухні

Технологія sous vide - простір для нових можливостей на професійній кухні

27.04.2017 › Майстер-класи

Компанія «Технофуд» і Олексій Повторейко 12 квітня 2017 роки провели майстер-клас, під час якого учасники ознайомилися з роботою професійного обладнання Softcooker Wi-Food від бренду SIRMAN (Італія)

Еспума з шпинату з допомогою кулінарного сифона

Еспума з шпинату з допомогою кулінарного сифона

14.04.2017 › Майстер-класи

Пам'ятаєте моряка Папай, який любив шпинат? Він пам'ятає і підготував рецепт еспуми зі шпинату з допомогою кулінарного сифона і декількох інгредієнтів

Як приготувати спонж кейк за 40 секунд за допомогою кулінарного сифона

Як приготувати спонж кейк за 40 секунд за допомогою кулінарного сифона

29.01.2017 › Майстер-класи

За допомогою кулінарного сифона і мікрохвильової печі можна приготувати апетитний спонж кейк (бісквіт) всього за 40 секунд

Сторінки: ← Попередня Наступна → 1 2 3 4
Профитекс

Реклама

Постачальник тижня

Ексида

Ексида

Професійне пакувальне обладнання та аксесуари

Рекомендуем

Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва

Реклама

Правый нижний 240x400