Bocuse d'Or – світовий чемпіонат кухарів, що проводиться кожні 2 роки
Sous vide – це техніка приготування, в якій використовується точний контроль температури для досягнення стабільних результатів ресторанної якості
Посудомийні машини отримали широке застосування не в побуті - першими відчули користь цього обладнання підприємці
Чому побутовій техніці немає місця в професійних приміщеннях для миття посуду
Чому пральні машини TOLON можна назвати «космічної технікою?»
Вакуумні пакети з євро-підвісом для пакування ковбасних виробів (напівкопчених, варено-копчених, сирокопчених, копченостей та ін.)
Компанія Ексіда представляє суперсучасний вакууматор виробництво Японія
Стейкових ножі Genware від компанії Ал-груп - ідеальне поєднання функціональності, стилю і вартості для ресторану з будь-концепцією
Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини HoReCa.UA
Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки
Restoran.UA – Все про ресторанне життя Києва